Лудогорец ще привлече националния вратар на Румъния - Хорациу Молдован.

...
Лудогорец ще привлече националния вратар на Румъния - Хорациу Молдован.
Коментари Харесай

Националният вратар на Румъния акостира в Лудогорец

Лудогорец ще притегли националния вратар на Румъния - Хорациу Молдован. Разградчани са подготвени да платят откупната уговорка на стража на Рапид (Букурещ).

Тя е в размер на 800 хиляди евро. 25-годишният Молдован е бил желан от Базел, само че нещата с швейцарците не са се получили. Сега той е на крачка от Лудогорец, написа fantik.ro. И разкрива елементи. Според изданието договорката е трябвало към този момент да бъде завършена. Тя обаче е отсрочена за няколко дни, тъй като разградчани чакат да продадат хърватина Симон Слуга, който през есента изигра повече мачове от нидерландеца Серджио Падт под рамката. Слуга обаче се контузи в края на първия дял на акцията и това е отказало сигурен негов покупател. За хърватина обаче имало и други оферти.

Молдован пази в осемте евроквалификационни мача за Румъния и се чака да бъде титуляр за отбора и на финалите в Германия през лятото. Той към този момент е оповестил пред шефовете на Рапид, че желае да отиде в Лудогорец.

Играчът загатна за трансфер и пред локалните медии, преди отборът да се насочи на подготовка в Турция. Там лагер ще имат и разградчани, като е допустимо на място прехвърлянето да бъде завършен, написа " Тема Спорт ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР