Лудогорец ще има много тежка задача утре да играе срещу

...
Лудогорец ще има много тежка задача утре да играе срещу
Коментари Харесай

Лудогорец играе утре срещу най-добрия отбор в Европа - 17 победи от 17 мача

Лудогорец ще има доста тежка задача на следващия ден да играе против турския гранд Фенербахче, който се намира в страхотна форма през този сезон. 
Прочетете още
Всъщност фенерите са най-хубавият тим в Европа досега, откакто имат единствено победи от началото на сезона или 17 победи от 17 мача в турската Суперлига и Лигата на конференциите. 

Фенербахче се укрепи съществено през лятото, откакто беше изоставен от две от звездите си Арда Гюлер и Енер Валенсия.

Тяхното неявяване обаче досега не си проличава, а на техни места пристигнаха играчи като Душан Тадич, Едвин Джеко и Фред. Фенербахче уцели и с прехвърлянето на поляка Себастиан Шимански, който оформи атомно нахлуване с Тадич и Джеко, а като втори нападател играе Мичи Батшуай. 

Мачът действително може да обезпечи съвсем несъмнено класиране на Фенербахче за елиминациите при нов триумф, а за Лудогорец срещата също е значима, тъй като българския първенец ще се надява да измъкне нещо от турския гранд, с цел да има шансове да продължи. 

След загубата от Нордселанд възможностите на Лудогорец за елиминациите понижиха и в този момент отборът ще би трябвало да търси изненада в мачовете си против Фенербахче.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР