Лудогорец ще играе отново напролет в Европа, след като победи

...
Лудогорец ще играе отново напролет в Европа, след като победи
Коментари Харесай

Лудогорец продължава в Европа след победа над датския Нардселанд

Лудогорец ще играе още веднъж през пролетта в Европа, откакто победи мъчно, само че доста сладко Нордселанд с 1:0 в Разград. Единственото попадение осъществя нормалният обвинен Якуб Пьотровски, който в 79-ата минута вкара с левия крайник след рикошет и по този метод си отмъстиха сладко на датчаните.

Лекарският щаб на „ орлите “ бе направил и невъзможното да вдигне за мача Аслак Фон Витри и Бърнард Текпетей, които имаха травми преди срещата. Както е известно, Кайо Видал бе осъден за срещата, а от срещата поради интервенция от херния отпадна Антон Недялков. На мястото на Видал излезе героят от „ Българска войска “ Спас Делев.

В 4-ата минута след центрира от корнер Квадво Дуа игра с глава, само че неопределено. Гостите дадоха отговор с удар на Шелдеруп, който не затрудни Серджио Пад. 20 минути по-късно Педро Нареси насочи любопитен удар с левия крайник, само че и той не откри задачата.

В 25-ата минута гредата спря Лудогорец от гол. След отлична офанзива, Текпетей бе изведен отдясно, той върна обратно към връхлитащия Нареси. Бразилецът пропусна за Квадво Дуа, който стреля, само че топката срещна дясната греда на вратаря Хансен.

„ Орлите “ продължиха да натискат и в 36-ата минута сътвориха нова заплаха. Текпетей стреля мощно от въздуха, вратарят на Нордселанд не се намеси добре и топката попадна в Пьотровски. Той обаче стреля от дребен ъгъл и не съумя да означи.

Малко по-късно датчаните сътвориха първото си състояние. Расмусен стреля от доста близо, само че Серджио Падт със ужасно избавяне предотврати сигурен гол в своята врата.

В заключителните минути на първото полувреме главният халф на Лудогорец Клод Гонсалвеш получи травма и бе сменен от младия Иван Йорданов.

Дерменджиев още на почивката извади Текпетей, като пусна вместо него Руан, като домакините търсеха триумфа с двама нападатели. В началото на втората част точно бразилецът бе изведен зад отбраната от Нареси, само че не съумя да стреля добре.

В 51-ата минута Серджио Падт блесна с двойно избавяне след удари на Хей и Шелдеруп. 12 минути по-късно датчаните удариха греда. С глава стреля Нигрен, само че Лудогорец извади шанс във въпросната обстановка. В ответната офанзива Руан се озова на позиция, само че Хансен избави майсторски неговия удар.

В 73-ата минута Георги Дерменджиев пусна и третия си нападател – Матиас Тисера, в търсене на по този начин скъпия гол.

Шест минути по-късно Якуб Пьотровски вкара! Той стреля от към 20 метра с левия крайник, топката рикошира и се озова в мрежата на Хансен – 1:0! Само секунди по-късно Нордселанд можеше да изравни. Нигрен стреля мощно в гредата, а при добавката негов съотборник стреля високо над вратата.

В 92-ата минута Серджио Падт избави с опитност удар на Нагало от към 25 метра. Малко по-късно Пьотровски се впусна в офанзива и опитва да означи второто си попадение в срещата, само че вратарят на Нордселанд избави.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР