Лудогорец ще гони групите на Лига Европа. Това мнение изрази

...
Лудогорец ще гони групите на Лига Европа. Това мнение изрази
Коментари Харесай

Лудогорец гони групите на Лига Европа

Лудогорец ще гони групите на Лига Европа. Това мнение изрази капитанът Кирил Десподов. " Орлите " гостуват на Астана на следващия ден в първи мач от III прелиминарен кръг, а през днешния ден ще научат възможния си противник за плейофната фаза. Ако българите отстраняват първенеца на Казахстан, сигурно ще играят в главната фаза на Лигата на конференциите. Ако Лудогорец отпадне от някогашния отбор на Мъри Стоилов, отива в плейофите на третия по мощ шампионат. Българският отличник дойде късно нощес в Астана.
" Имаме задоволително футболисти, които могат да се включат. Свикнали сме от години да се играят мачове през три дни. Няма нищо по-хубаво от това.
Настроението не беше положително след отпадането от Олимпия. Имахме очакване да продължим, дадохме всичко от себе си, само че не се получиха нещата. Очаква ни тежък дуел против Астана. Трябва да гледаме положително и да ги отстраним. Винаги съм казвал, че Лудогорец гони максимума. Сега ще гоним Лига Европа ", сподели Десподов.
Срещу словенците в Шампионската лига точно той се трансформира в виновник, откакто пропусна дузпа в добавеното време и не можа да прати мача в продължения.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР