Лудогорец се насочва към мача с Ференцварош с мисълта да

...
Лудогорец се насочва към мача с Ференцварош с мисълта да
Коментари Харесай

"Лудогорец" ще търси израстване, а не реванш срещу "Ференцварош"

Лудогорец " се насочва към мача с " Ференцварош " с мисълта да продължи израстването си, а не да търси реванш. Това съобщи треньорът Станислав Генчев при заминаването за Унгария.

Преди два месеца " Ференцварош " в профил българския отличник в квалификациите на Шампионската лига след победи с 2:1 и 3:2. Сега тимовете се срещат още веднъж в групите на Лига Европа.

" Амбициите на тима постоянно са огромни. Надявам се да победим и да продължим развиването си във възходяща линия. Няма да търсим реванш, а по-скоро добра игра и ще опитаме да покажем същинските си благоприятни условия. Сега мачовете са много по-различни, защото са от груповата фаза за точки ", сподели Генчев.

Той се надява, че " Лудогорец " си е взел поука от предните два мача. Според него тимът вее е по-добре сработен, само че същото важи и за противника.

Ганчев добави, че идният дуел с " Левски " в шампионата към момента не стои на дневен ред. " И двата мача са еднообразно значими ", добави той.

" Лудогорец " стартира вихрено в Лига Европа, като разгроми с 5:1 ЦСКА (Москва). " Ференцварош " направи 1:1 с " Еспаньол ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР