Лудогорец се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на

...
Лудогорец се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на
Коментари Харесай

"Лудогорец" се поизпоти, но продължава към осминафиналите

" Лудогорец " се класира за 1/8-финалите в шампионата за Купата на България, откакто победи като посетител втородивизионния " Несебър " с 3:1. Домакините поведоха в резултата, само че " орлите " съумяха да извърнат развоя на събитията посредством Жоао Пауло, Георги Терзиев и Джоди Лукоки.
" Левски " прегази дилетанти и е на 1/8-финал за Купата (ВИДЕО) "Атлетик " Куклен не съумя да се опълчи на столичния гранд
Първите минути бяха напълно в интерес на състава на " Лудогорец ", който откри дълготраен напън в половината на " Несебър ". В 7-ата минута Димо Бакалов бе оставен непокрит и отблизо разстояние след удар с глава не съумя да се разпише за " зелените ". 12 минути по-късно Жоао Пауло бе открит в кулоар и с техничен удар се опита да означи гол на вратаря Петко Пацов, който обаче отрази удара.

Поредна рискова офанзива за " орлите " приключи със мощен изстрел на Лукас Саша, само че стражът на втородивизионния отбор сподели добър инстикт и избави. След пропуските на играчите на Пауло Аутуори, " Несебър " съумя да открие резултата в 25-ата минута. След центриране от корнер Пюскюлю надскочи Форстър и даде задатък на намиращия се на осма позиция отбор във Втора лига.

Отговорът на " Лудогорец " не закъсня. Радостта на домакините продължи единствено 10 минути, откакто Жоао Пауло пое топката с ръка, напредна в наказателното поле и изравни резултата в срещата.

През второто полувреме темпото на игра спадна, само че първенецът на България продължаваше да господства. В 57-ата минута голмайсторът за " зелените " в дуела бе покрай второ попадение, само че ударът му бе блокиран от Ташолов.
Пестелив ЦСКА преодоля " Монтана " "Червените " са на 1/8-финал за Купата на България
7 минути по-късно Форстър отклони топката от корнер, Кампаняро продължи, а Георги Терзиев трансферира вратаря Петко Пацов за 2:1.

Талантът на " орлите " Доминик Янков откри по добър метод Джоду Лукоки, който подпечата мястото на отбора измежду най-хубавите 16 за Купата на България в 87-ата минута - 3:1.
Снимка: Lap.bg
В друга среща от шампионата " Черно море " в профил " Арда " като посетител с 1:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР