Лудогорец се изправя срещу Черно море в среща от 23-ия

...
Лудогорец се изправя срещу Черно море в среща от 23-ия
Коментари Харесай

Черно море ще опита да вгорчи повторния дебют на Ивайло Петев начело на Лудогорец

Лудогорец се изправя против Черно море в среща от 23-ия кръг на efbet Лига, която започва в 14:15 часа в Разград.  " Орлите " не реализираха триумф последните си два мача и се нуждаят от наложителен триумф, защото са на втората позиция и изостават с 4 точки от водача в шампионата ЦСКА. Черно море пък е 6-ти с 36 пункта

Домакините през предходната седмица уволниха досегашния старши треньор Анте Шимунджа поради загубата от Пирин с 0:1, а на негово място назначиха Ивайло Петев, който се завърна след близо 10 години. Под негово управление разградчани на два пъти победиха с купата. 
 Марселиньо разгласи дали се завръща в Лудогорец
Марселиньо разгласи дали се завръща в Лудогорец

Водил е договаряния, само че през декември

Добрата вест за наставника е, че в състава се завръща Антон Недялков, който бе с травма и не взе присъединяване в дуела с Пирин. На разположения обаче няма да бъдат Бърнард Текпетей и Матиас Тисера.

Гостите пък от своя страна ще могат да употребяват северномакедонеца Владко Дробаров. Бранителят подписа с " моряците " преди няколко и се чака да заеме мястото на продадения в Рига Петър Босанчич.
 Илиан Илиев: Не е най-хубавият миг за посещение на Лудогорец
Илиан Илиев: Не е най-хубавият миг за посещение на Лудогорец

" Ще е друго там "

В предходния кръг варненци изгубиха с 1:2 от Ботев (Пловдив) като хазаин, но преди това победиха Пирин и Левски, а с Берое приключиха наедно 1:1. Старши треньорът Илиан Илиев няма съществени кадрови проблеми

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР