Лудогорец(Разград) е поредният български тим, който се включи в кампанията

...
Лудогорец(Разград) е поредният български тим, който се включи в кампанията
Коментари Харесай

И Лудогорец се включи в кампания за семейството на Иван Ранч...

Лудогорец(Разград) е следващият български отбор, който се включи в акцията по събиране на средства за околните на умрелия в края на август треньор от школата на ФК Хебър 1918 – Иван Ранчев. Клубът подкрепя финансово идеята на негови другари. които посредством медиите приканиха за съпричастност и поддръжка. До този момента това към този момент са създали няколко клуба от професионалния футбол, измежду които Ботев и Марица от Пловдив, ЦСКА 1948 и други.

" В последния един месец влязохме в контакт с съвсем всички клубове от Първа и Втора лига, само че какъв брой тъкмо от тях досега са се отзовали на нашия зов не мога да бъда сигурен ", разяснява един от основните основатели в акцията Йордан Чолов, който бе измежду най-близките другари на трагично починалия Иван Ранчев.

Припомняме, че роденият в Стамболийски футболен треньор ни напусна на 29 август, откакто гръмотевица лиши живота му по време на надзорен мач в Лесичово сред едноименния локален отбор и Ботев (Черногорово).

Той остави 9-годишната си щерка сираче и брачната половинка си, които живеят на квартира и са затруднени финансово, с цел да покриват разноските си. По този мотив през предишния месец приятелите на Иван Ранчев стартираха благотворителна акция и приканиха всички, които имат предпочитание и опция, да подкрепят материално дребната Диди и нейната майка Емилия.

От управлението на ФК Хебър показаха голямата си признателност на всички футболни клубове и частни лица, които досега се отзоваха на апела за финансова помощ.

Дарения за акцията се вършат на следната банкова сметка:

Банка ДСК,

IBAN: BG33STSA93000020173168,

BIC: STSABGSF

Емилия Георгиева Атанасова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР