Лудогорец проявява сериозен интерес към защитник на Берое. Разградчани искат

...
Лудогорец проявява сериозен интерес към защитник на Берое. Разградчани искат
Коментари Харесай

Лудогорец иска бранител на Берое

Лудогорец демонстрира сериозен интерес към бранител на Берое. Разградчани желаят да привлекат левия бек на заралии Ахмед Туба, който може да играе и в центъра на защитата, оповестява "Тема Спорт ". Белгиецът мина под Аязмото през зимата, като направи мощни мачове преди спирането на шампионата. Лудогорец обаче няма да договаря със старозагорци. Както е известно, Туба е чартърен при тях от белгийския гранд Брюж. Той е на 21 години, роден е в Рубе, Франция, само че има и белгийски паспорт. Преди да пристигна в Берое е бил преотстъпен в Льовен. Освен това е досегашен юношески национал на Белгия.

Желанието на старши треньора на заралии Димитър Димитров-Херо е да го задържи в отбора и за идващия сезон. Той обаче е наясно, че мъчно може да се пребори с Лудогорец.

На левия бек Херо разполага с Александър Василев, който към този момент е подготвен за игра след интервенция и интервал на възобновяване. Интересното е, че той пристигна под Аязмото от разградчани. Като младежки национал Василев мина от Калиакра в Лудогорец през 2014-а. Там обаче не съумя да пробие и през 2016 година бе даден чартърен на Берое, а през 2018 година публично подписа със старозагорци.

Туба може да бъде употребен и на десния бек. Въпреки спирането на шампионата и изключителното състояние скаутското звено на разградчани продължава усилена работа. В момента съгледвачите нямат опция да пътуват, а преглеждат препоръчаните им футболисти посредством видеозаписи и отчети. Ще се търсят основно състезатели, за които няма да се заплащат трансферни суми.

Берое пък е набелязал двама централни нападатели. Заралии желаят да засилят конкуренцията в предни позиции, защото не е ясно още какъв брой ще продължи да играе Мартин Камбуров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР