Лудогорец продължава с лека ръка да пилее аванса си на

...
Лудогорец продължава с лека ръка да пилее аванса си на
Коментари Харесай

Как Лудогорец се препъна и в Левски на свой терен?

Лудогорец продължава с лека ръка да пилее задатъка си на върха в класирането в Първа лига. И дотам разградчани са се отпуснали във финалните кръгове на конкуренцията, че към този момент са единствено на точка пред ЦСКА.

Това стана факт след семейството тъждество с Левски 1:1. Този мач беше изпълнен с страсти, представление и противоречиви моменти, само че най-вече след почивката. В него имаше всичко за фена, безусловно.

От противоречивите моменти с нарушаването за Левски, от което падна и голът за тима, през трите червени картона, та даже до претенциите за дузпа и за двата тима. Но имаше и чисто игрови основни обстановки.

Като да вземем за пример нахлуванията на младия Станислав Иванов, който направи следващия си страховит мач за "сините " под управлението на Георги Тодоров. Както и редица други моменти.

Кои бяха те и какво се случи в този мач, с цел да бъде развръзката в него точно такава, каквато се получи, можете да разберете от разбора в прикаченото видео от предаването "Обзорът на кръга " по DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР