Лудогорец продължава без грешка в Първа лига от началото на

...
Лудогорец продължава без грешка в Първа лига от началото на
Коментари Харесай

Лудогорец сломи Локо Пд с гол в края за шеста поредна победа през пролетта

Лудогорец продължава без неточност в Първа лига от началото на пролетния полусезон, откакто пречупи Локомотив Пд с 2:1 на стадиона в парк " Лаута " в дуел от 26-ия кръг на шампионата. За възпитаниците на Георги Дерменджиев това бе шести пореден триумф напролет и общо осми в шампионата.


" Зелените " удариха първи след тъкмо половин час, когато Бърнард Текпетей се разписа след подаване на Клод Гонсалвеш. Шест минути по-късно обаче " смърфовете " изравниха след точната намеса на Мичи Нтело. След почивката още веднъж Нтело провокира добра интервенция на Серджио Падт, а от другата страна Оливие Вердон нямаше шанс и изстрелът му с глава срещна страничния дирек. Мачът вървеше към тъждество, когато някогашният футболист на " черно-белите " Диниш Алмейда се възползва от неточност в защитата на домакините, с цел да донесе скъпия триумф на разградчани.

Лудогорец се откъсна, въпреки и краткотрайно, пред главните преследвачи за купата Черно море и ЦСКА на шест точки, преди " моряците " и " армейците " да изиграят своите дуели. Шампионите обаче ще продължат да бъдат с мач в запас по отношение на варненци и столичани. Локо Пд е пети с 47 пункта, на четири от четвъртия Левски.

В идващия кръг играчите на Александър Томаш гостуват на ЦСКА на Националния стадион " Васил Левски " в сряда, а малко по-късно в същия ден Лудогорец е хазаин на Левски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР