Лудогорец приема Царско село в пореден мач от 11-ия кръг

...
Лудогорец приема Царско село в пореден мач от 11-ия кръг
Коментари Харесай

Лудогорец ще се опита да пречупи Царско село и Любослав Пенев

Лудогорец приема Царско село в следващ мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на „ Хювефарма Арена “ е от 17:30 часа и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT , както и онлайн по PLAY DIEMA XTRA . На уеб страницата Gong.bg ще може да наблюдавате всичко най-интересно от дуела в Разград.

Двата отбора към този момент са с нови треньори, откакто Станислав Генчев зае мястото на Валдас Дамбраускас, а Любослав Пенев се завърна отпред на „ царете “, заменяйки Антони Здравков.

Лудогорец няма да може да разчита на трайно контузените Вандерсон и Каули Оливейра, а Алекс Сантана ще бъде до последно под въпрос за дуела.

Валдас Дамбраускас дефинитивно приключи контракта си с разградчани и интензивно е спряган със завръщане в Хърватия.

По време на паузата за националните тимове „ орлите “ направиха тъждество 2:2 против втородивизионния Янтра Габрово.

В последните дни се появи информация, че немския Волфсбург демонстрира интерес към Кирил Десподов. Представител на „ вълците “ е следил крилото по време на мача на националния отбор против Северна Ирландия.

От своя страна за Царско село се завръща Христо Попадийн, който изтърпя своето наказване.

По време на паузата столичани отстъпиха с 0:2 от Локомотив Пловдив в контрола, която бе и последния мач на Антони Здравков отпред на отбора.

Последният дуел на Любослав Пенев като треньор на Царско село бе точно против Лудогорец, когато двата приключиха при тъждество 1:1.

„ Царете “ не съумяха да подпишат контракт с Жуниор Мапуку, който тренираше с отбора и взе участие в контролата против „ черно-белите “, само че в последна сметка конгоанецът подписа със Славия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР