Лудогорец приема Арда Кърджали в двубой от 30-ия кръг на

...
Лудогорец приема Арда Кърджали в двубой от 30-ия кръг на
Коментари Харесай

Лудогорец и Арда един срещу друг в интересен мач

Лудогорец приема Арда Кърджали в дуел от 30-ия кръг на efbet Лига - първа шестица. Лудогорец си подсигурява купата четири кръга преди края на шампионата, а евентуално Арда към този момент главно мисли за финала в шампионата за Купата на България против ЦСКА на 19-ти май. Мачът е на "Хювефарма Арена " от 17:30 часа и ще може да го наблюдавате в ефира на и минута по минута на Gong.bg.

Наказан за дуела с отбора от Кърджали е Мавис Чибота, само че Каули и Икоко са на линия след санкции. Момчетата на Валдас Дамбраускас сигурно ще търсят триумфа след провалянето на "Българска войска " от ЦСКА с 1:4. Козмин Моци оповести, че ще приключи кариерата си.

Заради травми навън са Ману, Владислав Стоянов и Ихинио Марин. Вероятно треньорът ще даде отмора на част от титулярите и част от основните играчи ще бъдат пуснати в по-ранна отмора.

С повиквателни за националния тим са Антон Недялков, Доминик Янков и Кирил Десподов.

Арда ще бъде без Иван Коконов в дуела, само че Емил Мартинов се връща след наказване. Тимът на Николай Киров няма позволен гол в последните два мача. С повиквателни за националния тим са Иван Караджов, Лъчезар Котев и Спас Делев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР