Лудогорец постигна споразумение за привличането на френското крило Мунир Шуиар,

...
Лудогорец постигна споразумение за привличането на френското крило Мунир Шуиар,
Коментари Харесай

Лудогорец взе французин за заместник на Десподов

Лудогорец реализира съглашение за привличането на френското крило Мунир Шуиар, оповестиха от клуба. Мунир идва със свободен трансфер като заместител на Кирил Десподов..

24-годишния Мунир прекара предишния сезон в турската Суперлига и игра за Истанбул Башакшехир и Касъмпаша. Той записа  46 дуела, 4 гола и 10 асистенции. В Лигата на Конференциите той записа 6 мача и 1 асистенция.

В кариерата на Мунир се открояват още 43 дуела във френската Лига 1 с екипа на Дижон. В тях той има 4 гола и 2 асистенции.

“Много се вълнувам да направя идната стъпка в кариерата си в Лудогорец. Познавам клуба от мощното му показване в евротурнирите през последните години. Надявам се дружно този сезон също да стигнем надалеч в Лигата на Конференциите и още веднъж да станем първенци. А следващата година ще се боря да върнем тима в Шампионска лига, тъй като клубът има качества да играе в най-силния европейски шампионат “ съобщи Мунир Шуиар пред.

Мунир Шуиар е шестият нов футболист на Лудогорец през летния трансферен прозорец. Преди него бяха привлечени Марсел Хайстер, Сон, Квадво Дуа, Руан Круз и Сонко Сундберг.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР