Лудогорец постигна разгромна победа с 4:0 над Пирин (Благоевград) в

...
Лудогорец постигна разгромна победа с 4:0 над Пирин (Благоевград) в
Коментари Харесай

Лудогорец си върна самочувствието след разгром срещу Пирин

 Efbet2023 Horizontal
Лудогорец реализира разгромна победа с 4:0 над Пирин (Благоевград) в среща от 13-ия кръг на efbet Лига. Шампионите играха стимулирано, с цел да се оправдават пред своите почитатели за тежкото проваляне с 1:7 от датския Нордселанд в Лигата на конференциите преди няколко дни. 

Разградчани преобладаваха през целия дуел, като направиха и доста пропуски, откакто насочиха общо 28 удара, а противникът от Благоевград единствено два. 

Спас Делев откри резултата в 6-ата минута, а до края на полувремето цифрите останаха непроменени след куп изпуснати положения от страна на Лудогорец.

През второто полувреме обаче Пирин рухна, когато след 60-ата минута паднаха още три гола. Якуб Пьотровски означи второ попадение в 61-ата минута, а 11 по-късно това стори и Руан Секо. Третият гол беше маркиран, до момента в който на тревата лежеше футболист на Пирин, ударен в главата. Крайният резултат оформи Кайо Видал в 79-ата минута.

Във краткотрайното класиране Лудогорец е четвърти с 23 точки след 11 изиграни мача. Тимът от Разград е с две точки по-малко от третия ЦСКА-София и на седем от водача Локомотив (Пловдив). Отборът на Пирин пък e 13-и с 11 пункта в сметката си. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР