Лудогорец посреща Шамрок Роувърс в първи мач от втори квалификационен

...
Лудогорец посреща Шамрок Роувърс в първи мач от втори квалификационен
Коментари Харесай

Лудогорец посреща Шамрок Роувърс тази вечер в ШЛ

Лудогорец посреща Шамрок Роувърс в първи мач от втори квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата е довечера, 19 юли, от 20:45 часа на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград.

Българският първенец в профил черногорския отличник Сутиеска Никшич с общ резултат 3:0 в първия прелиминарен кръг, а в този момент следва конфликт с първенеца на Ирландия, който се оправи с малтийския Хибърниънс на старта със същия общ резултат, откакто си свърши работата още в първия мач.

„ Има огромна разлика сред Шамрок и Сутиеска. Играят в разнообразни системи. Ирландците са доста нападателни вкъщи с доста играчи напред и трима откъм гърба. Те ротират доста в атакуващата част на играта. Разликата е голяма. Ние би трябвало да се приспособяваме, само че също по този начин ще се опитаме да наложим нашия жанр на игра. Шамрок е по средата на сезона в локалното състезание, само че сме ги анализирали и знаем тяхната тактика когато играят вкъщи или като посетител. Те ще бъдат нападателни, приготвяме се за предизвикването и би трябвало да бъдем на високо равнище, с цел да се оправим “, разяснява идния противник наставникът на „ зелените “ Анте Шимунджа.

Ако отстраняват ирландците, разградчани ще играят с хърватския гранд Динамо Загреб или македонския Шкупи в трети квалификационен кръг на най-престижния европейски клубен шампионат. При отпадане от Шамрок, Лудогорец ще продължи в третия прелиминарен кръг на Лига Европа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР