Лудогорец посреща Жалгрис в двубой от втория квалификационен кръг на

...
Лудогорец посреща Жалгрис в двубой от втория квалификационен кръг на
Коментари Харесай

"Лудогорец" посреща "Жалгирис" със спомена за кошмара "Милсами"

" Лудогорец " посреща " Жалгрис " в дуел от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани би трябвало да наваксват пасив от 1:2, откакто позволиха непредвиден поврат в последните 15 минути на първия мач в Литва. Реваншът на стадион " Лудогорец сцена " стартира в 20.00 ч. и ще бъде излъчен директно по " Диема спорт ".

Тимът на Георги Дерменджиев значително е в обстановката, в която беше воденият от Бруно Рибейро състав преди две години. Тогава първенецът на България позволи изненадваща домакинска загуба в първия мач против молдовския дебютант " Милсами ". Очакванията бяха, че всичко ще си пристигна на мястото в реванша и разградчани ще продължат напред, само че вместо това се стигна до ново проваляне.

Сега българският тим още веднъж влиза като любимец в реванша, макар че загуби първата среща. " Лудогорец " разполага с доста по-опитен, първокласен и безценен състав. Сериозните пробойни в отбраната на Дерменджиев в композиция с обичайните компликации, които разиградчани изпитват против физически здрави и добре проведени в защита тимове, обаче вършат изходът на дуела доста непредвидим.

Новините

Най-скъпоплатеният футболист на " Лудогорец " Клаудиу Кешеру ще стартира като титуляр в мача реванш от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига против " Жалгирис ". Румънският нападател ще бъде единствената смяна в титулярния състав на Георги Дерменджиев, научи " Дневник ".

В първия дуел, извоюван от първенеца на Литва с 2:1, Кешеру се появи от аварийна пейка, когато в 79-ата минута размени Джоди Лукоки. Очаква се в сряда в Разград той да бъде титуляр за сметка на холандското крило. Влизането на Кешеру ще докара и до ротация на терена, като Джонатан Кафу ще мине на фланга.

Кешеру е водещият изпълнител на " Лудогорец " за последните два сезона, в които осъществя общо 45 гола. В европейските шампионати обаче той постоянно остава на аварийна пейка, като в 14 мача има четири попадения.

Дерменджиев няма да може да разчита на капитана на тима Светослав Дяков. Полузащитникът продължава да се възвръща от травма в глезена и още веднъж няма да бъде измежду титулярите. Той е минал специфични процедури в последните дни, само че от лекарския щаб не желаят да рискуват с неговото здраве.

Другият контузен - Сисиньо, също е навън от сметките за дуела с " Жалгирис ". Десният краен бранител е с разтегната връзка на рамото, контузия, която получи в последната контрола на " Лудогорец " в Австрия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР