Лудогорец победи Университатя Крайова с 1:0 и с пълен актив

...
Лудогорец победи Университатя Крайова с 1:0 и с пълен актив
Коментари Харесай

Юношите на Лудогорец с пълен актив от точки на VIVACOMCUP

Лудогорец победи Университатя Крайова с 1:0 и с цялостен актив завоюва своята група А в интернационалния шампионат VIVACOMCUP за млади гении, родени през 2005 година

Единственото попадение за възпитаниците на Емил Георгиев означи Стивън Вълчев в 10-та минута на мача.

В първата си среща "орлите " завоюваха против Работнички Скопие с 4:0. В сряда Университатя Крайова надви над македонските гении с 3:0. Така за румънците остана второто място в групата, а за момчетата от Северна Македония - третото.

В последната среща от програмата на група Б през днешния ден Динамо Тбилиси и Черноморец Одеса приключиха 2:2. В първия дуел Динамо победи Войводина Нови Сад с 4:2, а в сряда Войводина надви над Черноморец с 3:1. В крайното класиране на групата Динамо са първи, Войводина втори, а Черноморец трети.

Според регламента на шампионата крайното класиране ще бъде несъмнено с директни дуели. Мачът сред първенците в двете групи Лудогорец - Динамо ще короняса спечелилият в шампионата. Срещата ще се играе на 14 юни, от 11 часа, на стадион "Гнездо на орли ".

Мачът за трето-четвърто място ще срещне Университатя и Войводина, а този сред Работнички и Черноморец ще разпредели последните две места в конкуренцията. Тези два дуела ще се играят на следващия ден, от 9:30 часа, на два от терените в комплекса "Гнездо на орли ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР