Лудогорец победи ЦСКА 1948 с 3:1 в последния четвъртфинал в

...
Лудогорец победи ЦСКА 1948 с 3:1 в последния четвъртфинал в
Коментари Харесай

Лудогорец би ЦСКА 1948 за Купата и се падна с Хебър

Лудогорец победи ЦСКА 1948 с 3:1 в последния четвъртфинал в шампионата за Купата на България. Това беше повтаряне на миналогодишния край сред двата отбора, който още веднъж беше извоюван от зелените. Два гола за тима на Георги Дерменджиев вкара Тодор Неделев, в края прецизен беше и Рик Джонатан. За гостите се разписа звездата им Педриньо.

На полуфиналите Лудогорец ще срещне дебютанта в тази фаза. Първият мач ще бъде в Разград, а реваншът е в Пазарджик. В другата двойка противници са ЦСКА-София и Ботев Пловдив. Червените са хазаин в първата среща, реваншът е в Пловдив. Мачовете от полуфиналите ще се играят през април.

Иначе Лудогорец откри в 17-ата минута. Неделев извърши директен свободен удар от 20 метра и заби топката под гредата за 1:0. След това Джонатан и Кайо Видал пропуснаха да вкарат втори гол за зелените.

Втората част стартира отлично за домакините – с гол още в първата минута. Неделев посрещна избита топка и стреля от 25 метра, топката рикошира в крайници на Емил Виячки и хвана в крачка вратаря Генев, като влетя в противоположния му ъгъл – 2:0.

ЦСКА 1948 върна един гол в 58-ата минута. Реян Даскалов откри Педриньо, който стреля отвън наказателното поле и прати топката в десния ъгъл на Симон Слуга. Слуга обаче избави вратата си десетина минути по-късно след удар на Бирсент Карагарен.

В 81-вата Лудогорец постави точка на разногласието. Пьотровски изведе Джонатан, който мина около вратаря на скорост и от дребен ъгъл вкара третия гол за отбора си.

Единственият проблем за орлите е. Той беше заменен наложително в средата на второто полувреме.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР