Лудогорец победи Царско село с 2:0 като гост в двубой

...
Лудогорец победи Царско село с 2:0 като гост в двубой
Коментари Харесай

Лудогорец остава без загуба в шампионата

Лудогорец победи Царско село с 2:0 като посетител в дуел от 14-ия кръг на Efbet лига, като разградчани излязоха на терена с няколко промени в съпоставяне със загубата от Еспаньол от Лига Европа.

Първото попадение в мача означи Якуб Швиерчок в 21-ата минута с прекрасен диагонален удар. Малко по-късно " зелените " имаха опция да поведат с два гола, само че Дан Битон удари напречната греда. След половин час на терена се включи поливната система, което наложи дуелът да бъде спрян за няколко минути, до момента в който казусът бъде отхвърлен. В края на полувремето домакините насочиха единствения си прецизен удар през първата част след центриране на Карачанаков, само че не затрудниха изключително Пламен Илиев.

В началото на второто полувреме домакините пробваха за повторно да затруднят разградчани след удар на Карачанаков от директен свободен удар, само че Илиев отново се оправи. Минути по-късно Лудогорец също записа втори прецизен удар в мача, дело на Дан Битон, а секунди по-късно Джордан Икоко вкара за 2:0 в 56-ата минута с първия си гол с екипа на Лудогорец. Около 68-ата минута гостите пропуснаха два следващи шанса - Дан Битон не съумя от няколко метра, а Тауата удари гредата зад Пласид. До края на срещата " орлите " пропуснаха още няколко благоприятни условия, само че не стигна до трети гол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР