Лудогорец победи с 3:1 Черно море в последна среща от

...
Лудогорец победи с 3:1 Черно море в последна среща от
Коментари Харесай

Лудогорец се върна на върха в Първа лига с успех над досегашния лидер Черно море

Лудогорец победи с 3:1 Черно море в последна среща от 21-ия кръг на Първа лига и събра 45 точки. Също толкоз имат и варненци, и ЦСКА, само че първенците имат най-хубави индикатори и излизат на върха, въпреки и да са с мач по-малко.

Два гола и един пас за триумфа на Лудогорец записа Руан Круз, който има към този момент 7 попадения в шампионата, единствено на две от водача Георги Николов. Новото попълнение на първенците Ивайло Чочев се появи на терена през второто полувреме вместо Педро Нареси и по този начин записа първи минути за новия си тим.

Новото попълнение на гостите Даниел Мартин откри резултата в 8-ата минута. Той се озова на стрелкова позиция, като хвана в крачка вратаря Падт и прати топката до гредата.

Лудогорец изравни пет минути по-късно. Бърнард Текпетей проби от дясно, центрира по земя към Руан Круз, който изпревари младия Росен Стефанов в наказателното поле. С едно допиране таранът на " орлите " простреля Дюлгеров.

В 36-ата минута Лудогорец обърна хода на мача с втори гол на Руан Круз. Рик Джонатан проби от ляво, копна топката над вратаря Дюлгеров, а Исмаил Иса - върнал се в отбрана, опита да почисти, само че подари топката на голлинията на бразилеца, който с лекост я прати в мрежата.

Три минути преди края на първото полувреме Руан направи и асистенция, откакто проби от ляво и върна за Якуб Пьотровски. Полският капитан технично от десетина метра не сбърка.

В началото на второто полувреме варненци бяха покрай втори гол. Резервата Калкан - след подаване на Васил Панайотов, изпревари Оливие Вердон и стреля, само че прати топката в страничната греда.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР