Лудогорец победи с 3:0 Нюрнберг в последната си контрола по

...
Лудогорец победи с 3:0 Нюрнберг в последната си контрола по
Коментари Харесай

Лудогорец сгази Нюрнберг на сбогуване

Лудогорец победи с 3:0 Нюрнберг в последната си контрола по време на лятната предсезонна подготовка. Неизменните първенци на България трябваше да изчакат втородивизионния си немски противник, който закъсня и срещата стартира с половин час по-късно.

Нисичкият Спас Делев (9) откри с глава след асистенция на Антон Недялков. Кипърският голмайстор Пиерос Сотириу (35) също вкара, само че попадението му бе анулирано поради тънка засада. Малко преди паузата Доминик Янков влезе остро в краката на съперник и бранителят Флориан Хюбнер му налетя. Стана меле на терена, само че съдията укроти пристрастеностите, а българският национал получи жълт картон. Нюрнберг стартира второто полувреме с впечатляващите 9 смени, само че и това не бе от особена изгода на баварците, които в предишното имат 9 трофеи на Германия. Все отново при тяхна офанзива се наложи капитанът на Лудогорец Антон Недялков (47) да чисти топката от голлинията.

Клод Гонзалвеш (77) вкара втори гол за Лудогорец след левашка неточност на вратаря на Нюрнберг, а в добавеното време Рик Джонатан направи резултата типичен.

" Орлите " кацнаха късно нощес в София и имат цяла седмица за подготовка преди старта на квалификациите в Шампионската лига с първенеца на Черна гора Сутиеска.

УЕФА дефинира на мача в Разград рефер да е 33-годишният португалец Витор Перейра. На реванша ще свири 30-годишният маджарин Герго Богар.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР