Лудогорец победи с 2:1 Малмьо в среща-реванш от плейофа за

...
Лудогорец победи с 2:1 Малмьо в среща-реванш от плейофа за
Коментари Харесай

Лудогорец отпадна на прага на Шампионската лига |

Лудогорец победи с 2:1 Малмьо в среща-реванш от плейофа за групите на Шампионска лига, само че все пак не съумя да се класира напред след загубата с 0:2 пред седмица. Така футболистите на Валдас Дамбраускас ще играят в групите ни Лига Европа. Жребият за тях е в петък.

Мачът за родния първенец започва прелестно, откакто в 10-ата минута капитанът Антон Недялков даде задатък на „ орлите ”, само че в 43-ата Велко Бирманчевич изравни резултата. По-рано през първата част гол на Малмьо на Сьорен Рикс бе анулиран селд ВАР поради засада.

След тъкмо час игра ВАР даде дузпа за българския отбор след игра с ръка, а Пиерос Сотириу още веднъж поведе домакините напред в резултата, само че това бе всичко на „ Хювефарма Арена ”. Лошо усещане направи играта на гостите от Швеция в заключителните минути, които не спираха да бавят времето.

" Поздравления за Малмьо, доста добър тим. Видяхме друг Лудогорец. Представихме се доста по-добре във всички етапи на играта, само че загубата в Швеция беше решаваща. Днес трябваше да мислим за това по какъв начин да изправим вредите.

Направихме каквото зависи от нас. Не намерихме последния удар и пас в наказателното поле. Това е първокласен противник и санкционират всяка една неточност. Това е първата има загуба в ШЛ, само че не сме удовлетворени.

Няма да диря опрощение. Много съм отчаян. Загубили сме единствено един мач от началото на сезона, само че бих дал всичко, с цел да спечелим с повече през днешния ден.
Не можем да мислим единствено за Лига Европа, макар че е страховит шампионат. Лудогорец минава през доста трансформации през последните месеци и мисля, че това ще направи клуба по-силен.

Ние обявихме, че задачата е Шампионската лига. Казах и пред почитателите, че това е упоритостта ни, само че няма да е този сезон ", разяснява треньорът на Лудогорец Дамбраускас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР