Лудогорец победи с 1:0 Славия в среща от 26-я кръг

...
Лудогорец победи с 1:0 Славия в среща от 26-я кръг
Коментари Харесай

Лудогорец удари Славия при U15

Лудогорец победи с 1:0 Славия в среща от 26-я кръг на Елитната група до 15г. играна на Овча купел. 

Двубоят стартира с по-активна игра на гостите, само че положителните шансове за гол липсваха. Единствената опция за “орлите ” се откри в последните минути на полувремето, след каро Боян Иванов се пребори добре и стреля, само че ударът му бе избавен. Така двата тима се прибраха на отмора при нулево тъждество.

Втората част стартира с неточност на Славия и късмет пред Елисей Съров, само че ударът му срещна горната греда. В 41-ата Лудогорец поведе в резултата. Съров се възползва от прострелно центриране и с левия крайник прати топката в мрежата. Десет минути по-късно дълъг пас зад отбраната даде късмет за Димитър Мрънов да удвои резултата, само че вратарят на Славия се намеси.

Домакините пробваха напън в края на мача и стигнаха до няколко корнера, само че до опасност за вратаря на Лудогорец не се стигна. Така дуелът приключи с най-малък триумф за “орлите ”, които усилват задатъка си на върха, откакто през вчерашния ден Левски не победи Дунав.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР