Лудогорец победи с 1:0 Ботев Пловдив в мач от 15-ия

...
Лудогорец победи с 1:0 Ботев Пловдив в мач от 15-ия
Коментари Харесай

Спорно отменен гол лиши Ботев от точка срещу Лудогорец

Лудогорец победи с 1:0 Ботев Пловдив в мач от 15-ия кръг на родната Първа лига. Спорно анулиран гол за пловдивчани може би ги лиши най-малко от точка в дуела.

Още при осъществяването на центъра за началото на мача топката беше подадена към Мануел Шоу, който я загуби от Елвис Ману, тя стигна до Мохамед Брахими и крилото се разписа в 12-ата секунда. Ситуацията беше прегледана от видео помощник реферите (VAR) и основният арбитър Иво Андреев анулира попадението поради нарушаване, което бе много подозрително.

След това " орлите " бяха по-активни и в 24` Аслак декор Витри центрира отдясно, а топката отиде при Каули, само че неговият удар не беше прецизен.

Три минути по-късно Бърнард Текпетей се освободи от съперник, напредна към наказателното поле, само че шутът му отново не попадна в задачата.

В 42` Тиаго продължи надясно към Фон Витри, който стреля, само че Хидайет Ханкич мазета в корнер.

Втората част стартира в постепенно движение. Домакините пробваха да наложат напън, който въпреки всичко даде резултат в 65` - Пьотровски приключи многоходова акция.

В 87` Димитър Тонев стреля рисково от отдалеченост, само че топката мина около вратата на " Лудогорец ", която не беше съществено застрашена до края на дуела.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР