Лудогорец победи Локо (Пд) с 3:0 в мач от 34-ия

...
Лудогорец победи Локо (Пд) с 3:0 в мач от 34-ия
Коментари Харесай

Лудогорец получи шампионската купа след 3:0 над Локо у дома

" Лудогорец " победи " Локо " (Пд) с 3:0 в мач от 34-ия кръг на Първа лига.

Преди началото на дуела футболистите на Локомотив Пловдив направиха шпалир на сътрудниците си от Лудогорец в символ на почитание към купата, завоювана през този сезон от " орлите ".

Още в 9-таа минута Локомотив Пловдив позволи неточност в разиграването, като Руан Крус се възползва от това и самичък си взе топката, преди да насочи топовен шут, който остави без късмет Мартин Луков и тя влетя във вратата му - 1:0 за " Лудогорец ".

Секунди по-късно Сон отлично проби по десния фланг и получи от Якуб Пьотровски, след което центрира към Руан Крус, а футболистът с номер 99 стреля с глава, като вратарят на " Локо " (Пд) даже не помръдна, гледайки по какъв начин топката влиза във вратата му - 2:0 за " Лудогорец ".

В 25-таа минута Сон се пребори по великолепен метод, след което откри Рик Джонатан, който достави съвършения пас за Квадво Дуа, а нападателят стреля по диагонала, само че топката мина на сантиметри от десния непряк дирек на Луков. Малко по-късно Рик Джонатан овладя топка след подаване от Якуб Пьотровски, след което насочи удар от точката на дузпата, само че опитът му прелетя високо над напречната греда.

В 33-а минута още веднъж Сон се регистрира с положително подаване, като откри Рик Джонатан, който пусна остроумен пас към Квадво Дуа, а нападателят сподели самообладание и приключи точно, с цел да се разпише - 3:0 за " Лудогорец ".

През второто полувреме " Локо " (Пд) се реорганизира и направи няколко положителни офанзива, до момента в който домакините явно върнаха газта и чакаха края на мача, с цел да стартират с празненствата във връзка извоюваната 13-а поредна купа на България.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР