Лудогорец победи Левски с 2:0 в дербито от 25-ия кръг

...
Лудогорец победи Левски с 2:0 в дербито от 25-ия кръг
Коментари Харесай

Лудогорец удари Левски пред пълните трибуни на “Георги Аспарухов”

Лудогорец победи Левски с 2:0 в дербито от 25-ия кръг на Пъра лига, играно пред цялостните трибуни на ст. “Георги Аспарухов ”. Първото попадение в мача означи плеймейкърът Марселиньо не и без помощта на рикошет от крайници на Давид Яблонски. При попадението остана подозрение за нарушаване против Мартин Райнов, който сбърка за гола на “орлите ”. В последната минута на мача пък Джоди Лукоки оформи крайния резултат.

Преди гола на Марселиньо Кешерю удари гредата след центриране от ъглов удар и при неразчетено излизане на Михайлов. Вандерсон пропусна от комфортна позиция, когато стражът на домакините избави. Левски имаше своите шансове посредством удар на Станислав Костов под ъгъл, а Паулиньо на два пъти беше покрай това да засече топката във вратата. Първо защитник в “зелено ” му поречи, а в идващия случай бразилецът не съумя да доближи топката. През втората част головите обстановки бяха по-малко, само че разградчани съумяха да усилят своето предимство с гол в добавеното време на Лукоки.

Така Лудогорец усили задатъка си на върха в класирането пред Левски на осем точки. “Сините ” пък отстъпват втората позиция на ЦСКА, който е с 54 – с пет по-малко от Лудогорец. В последните дуели от постоянния сезон първенците одобряват Септември, а Левски гостува на Верея. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР