Лудогорец победи Черно море с 4:1 след дузпи и ще

...
Лудогорец победи Черно море с 4:1 след дузпи и ще
Коментари Харесай

Лудогорец е на финал за Купата след дузпи

Лудогорец победи Черно море с 4:1 след дузпи и ще играе на финала на Купата на България. Варненци завоюваха с 2:1 с гол в края на постоянното време и изпратиха мача в продължения. След тях се стигна и до дузпи. Съперник на първенците в.

Загубата е първа за отбора на Ивайло Петев, откогато той се върна на треньорския пост. Въпреки това.

Лудогорец контролираше играта на „ Хювефарма Арена “ през първото полувреме и сътвори две чисти обстановки, само че не съумя да означи гол. Четвърт час след началото Игор Пластун удари греда за след центриране на Кирил Десподов. В края на полувремето Спас Делев стреля в навън от комфортна позиция. Така първото полувреме приключи при резултат 0:0.

Съперниците обаче си размениха небрежно по гол след паузата. Васил Панайотов даде преднина на Черно море в 55-ата минута след пас на Мазир Сула. Лудогорец изравни три минути по-късно. Десподов центрира, топката стигна до главата на Спас Делев и той вкара от близко.

В петата минута на добавеното време варненци направиха 1:2. Даниел Димов, Живко Атанасов играха и резервата Матеус Машадо след серия от удари с глава докараха топката зад голлинията.

В продълженията единствената опция за гол се откри пред Бърнард Текпетей в 116-ата минута. Неговият удар обаче се озова право в ръцете на Дюлгеров.

Дузпите започнаха с пропуск на Атанас Илиев от Черно море. После и Едгар Пачеко не съумя да вкара за варненци. Лудогорец означи и четирите си дузпи посредством Оливие Вердон, Текпетей, Тодор Неделев и Кайо Видал.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР