Лудогорец победи Ботев (Враца) с 5:0 . Тимът доминираше през първото

...
Лудогорец победи Ботев (Враца) с 5:0 .
Тимът доминираше през първото
Коментари Харесай

Лудогорец разгроми Ботев

Лудогорец победи Ботев (Враца) с 5:0.

Тимът доминираше през първото полувреме и се отдръпна на отмора с гол преднина. В 20-ата минута Бърнард Текпетей подаде извеждащ пас на Квадво Дуа, който надбяга Бубакар Траоре по дясното крило и преодоля Федерико Рубио с диагонален шут.

Лудогорец пропусна още няколко положения през първото полувреме, само че първенците бяха съвършени на старта на второто и вкараха бързи два гола посредством Якуб Пьотровски. В 56-ата минута полският национал се разписа с глава след центриране на Тодор Неделев от ъглов удар, а единствено три по-късно той получи подаване по земя от Аслак Фон Витри и бе прецизен с акуратен шут към границата на наказателното поле.

Матиас Тисера означи четвъртото попадение за Лудогорец в 74-та минута след многоходова композиция, приключила с извеждащо подаване на Неделев и прецизен удар на аржентинския нападател. Той се появи в игра 10 минути по-рано, заменяйки първия голмайстор Дуа.

Тодор Неделев оформи крайното 5:0 с попадение от воле от към 20 метра в 88-ата минута. Това бе 14-о проваляне за врачани от началото на сезона и те са на предпоследно място с 13 точки.

Шампионите са с 39 точки и по три по-малко от ЦСКА-София и Черно море (Варна), който обаче са изиграли и по мач повече.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР