Лудогорец победи Аякс с 1:0 в реванша от плейофа на

...
Лудогорец победи Аякс с 1:0 в реванша от плейофа на
Коментари Харесай

В Лудогорец са горди от победата над Аякс

Лудогорец победи Аякс с 1:0 в реванша от плейофа на Лига Европа, игран на „ Йохан Кройф Арена “ в Амстердам. Възпитаниците на Ивайло Петев записаха влиятелен триумф, само че отпадат в шампионата Лигата на конференциите след общ резултат 2:4.

Нидерландците владееха повече топката, само че не съумяха да изградят изключително доста стойностни офанзиви. Единственият гол падна 63-та минута. Появилият като запаса Доминик Янков проби отдясно, след което центрира към Матиас Тисера, а аржентинецът от толкоз близка отдалеченост не пропусна.

„ Да победиш машина за футбол като Аякс на личния ѝ стадион не е малко. Може би ще оценим успеха след време. На полувремето споделих на играчите, че можем да разиграваме по-спокойно. През първата част имахме няколко обстановки, в които допуснкахме неточности без преса “, Ивайло Петев показа след края на мача.

„ Това са мои решения. Относно Падт той още има дребен проблем в рамото. Относно Десподов той сподели, че не е на 100%. Всеки ден има някакви писаници за него, ще забележим какво ще се случи “, добави треньорът на Лудогорец.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР