Лудогорец остави без картотека вратаря за плейофа за Лига Европа

...
Лудогорец остави без картотека вратаря за плейофа за Лига Европа
Коментари Харесай

Ренан без картотека за мача с Динамо

Лудогорец остави без картотека вратаря за плейофа за Лига Европа против Динамо (Брест). Двубоят ще се играе в четвъртък в беларуската столица Минск. Стражът стартира като титуляр акцията за разградчани. Той пази и в двата мача в евротурнирите този сезон - 3:1 против Будучност и 0:1 против Мидтиланд в квалификационните кръгове на Шампионската лига. Бе под рамката и в 5 турнирни дуела, като в последния от тях - 3:1 над, получи травма и бе сменен на почивката. След това против (2:2) на вратата застана, а оня ден при 2:0 над титуляр бе. Очаква се точно Илиев да бъде в единайсеторката в четвъртък.

От през днешния ден Ренан би трябвало да стартира тренировки наедно със съотборниците си, откакто към този момент е изцяло възобновен от разтежението на бедрен мускул. Явно обаче той не попада в проектите на треньорския щаб за срещата. Все отново до 24 часа преди дуела с Динамо Лудогорец може да направи една смяна при картотекираните.
Сред уредените с права за Динамо (Брест) е централният бранител Оливие Вердон. Националът на Бенин към този момент направи своя дебют - изкара 90 минути против Берое през уикенда. Взетия чартърен от защитник си партнираше с. Напълно възобновен от контузия към този момент е, а бе съхранен против заралии.

Именно към това кои да са двойката централни бранители за конфликта с беларусите е единствената алтернатива за треньора. Още повече че при започване на мача с Берое разградчани бяха много неуверени в защита.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР