Лудогорец научи жребия си за груповата фаза на Лигата на

...
Лудогорец научи жребия си за груповата фаза на Лигата на
Коментари Харесай

Лудогорец в тежка група на Конференциите

Лудогорец научи жребия си за груповата фаза на Лигата на конференциите. " Орлите " попаднаха в група " H ", където са още тимовете на Фенербахче, Спартак (Търнава) и Нордселанд. Родните първенци бяха във втора урна на жребия.

Фенербахче и Спартак (Търнава) са носители на Купата, надлежно на Турция и Словакия, а Нордселанд приключи на второ място в шампионата на Дания през предишния сезон. Скандинавците впечатляват с представянето си в Европа, като разрушиха Партизан с общ резултат 6:0 в плейофа на Лигата на конференциите.

Тимът на Ивайло Петев стартира тазгодишното си присъединяване си в евротурнирите от квалификационните кръгове на Шампионска лига. След отпадането от най-престижната европейска клубна конкуренция разградчани минаха и през пресявките на Лига Европа, където обаче бяха отстранени от нидерландския гранд Аякс. Така се стигна до групите на Лигата на конференциите.

Лудогорец остана единственият български представител в Европа и за първи път ще бъде в груповата фаза на третия по мощ шампионат. " Орлите " играха в Лигата на конференциите и през предишния сезон, само че се включиха непосредствено във етапа на директните елиминации, откакто приключиха на трето място в своята група в Лига Европа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР