Лудогорец, Локомотив Пловдив, ЦСКА и Левски ще получат по 260

...
Лудогорец, Локомотив Пловдив, ЦСКА и Левски ще получат по 260
Коментари Харесай

По 520 000 лева от УЕФА чакат клубовете ни

Лудогорец, Локомотив Пловдив, ЦСКА и Левски ще получат по 260 000 евро от УЕФА, в случай че преодолеят втория кръг на квалификациите за Лига Европа. В парите не са включени тези от теливизионни права и продадени билети, тъй че сумата ще набъбне.
 10 от Левски записаха тежка загуба от АЕК Ларнака
След изиграването на първите мачове нощес Лудогорец наподобява най-близо до продължение, откакто приключи 1:1 като посетител с исландския Валур.

Локомотив Пловдив победи Спартак Търнава с 2:0, само че в предишния кръг словаците преодоляха точно подобен недостиг и " черно-белите " не са спокойни. ЦСКА също взе най-малък задатък с 1:0 против мощните хървати от Осиек и ще би трябвало да хвърли доста сили на реванша.

Най-далеч от класиране е Левски, сгромолясал се в Ларнака с 0:3 против АЕК. Сините играят пред празни трибуни в София поради наказване и няма да получат доход от билети, като ще разчитат само на тези от тв права.

България не е имала толкоз представители в Лига Европа от сезон 2005/2006. Тогава Левски, ЦСКА и Литекс даже доближиха до групите на Купата на УЕФА, до които пътят беше по-облекчен от в този момент.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР