Лудогорец излезе с позиция на официалния си сайт относно интервюто

...
Лудогорец излезе с позиция на официалния си сайт относно интервюто
Коментари Харесай

Лудогорец: Като редовен участник в евротурнирите клубът е под постоянен мониторинг от УЕФА за употреба на забранени вещества

Лудогорец излезе с позиция на формалния си уебсайт по отношение на изявлението на Фабио Ешпиньо в родината му Португалия, в което той приказва за интервала си в България. От клуба изясняват, че някогашният халф на " орлите " засяга проби за хидратация, а не манипулирани проби за допинг.

Разградчани споделят още, че като постоянен участник в евротурнирите, тимът е под непрекъснат мониторинг от УЕФА и прецизно се следи за използването на неразрешени субстанции.
 Бивш халф на Лудогорец: Виждах по какъв начин българи поставят вода вместо урина в допинг пробите си Бивш халф на Лудогорец: Виждах по какъв начин българи поставят вода вместо урина в допинг пробите си
Ето какво написаха от Лудогорец:

" По мотив тиражираното изявление с някогашния халф на Лудогорец Фабио Ешпиньо Ви осведомяваме, че смехотворните и преднамерени изказвания за манипулирани проби за допинг от български играчи се касае за неакуратен или съзнателно сбъркан превод. Играчът, който остави диря в тима с първото историческо присъединяване в групите на Шампионската лига, приказва в изявлението за проби за хидратация, които се вършат към този момент регулярно в много български клубове, а от по-отдавна в топ тимовете в Европа. Този вид проби се вършат постоянно преди подготовка и постоянно преди мач за да се откри степента на хидратираност на състезателите. На управлението на Клуба са известни случаи, в които играчи са опитвали да заблудят медицинския щаб, че са хидратирани, поставяйки вода в урината си и по този метод да избегнат санкции по вътрешен устав. В случая Ешпиньо в смехотворна форма разказва, че някои са наливали студена вода и са станали за смях пред доктора.

Интервюто на Ешпиньо е налично и всеки, който владее португалски и държи на обективната истина, може да го прочете в оригинал. 
Съветваме медиите да прекратят тиражирането на искрено погрешна информация в противоположен случай Лудогорец ще предприеме незабавни дейности и ще потърси по правосъден ред отговорност от отговорните лица.

А другояче като постоянен участник в евротурнирите Лудогорец е под непрекъснат мониторинг от УЕФА и прецизен надзор за взимане на неразрешени субстанции ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР