Лудогорец излезе с официална позиция за информацията, че един от

...
Лудогорец излезе с официална позиция за информацията, че един от
Коментари Харесай

„Лудогорец“: Задържаният моряк от кораба „Верила“ не е служител на клуба

Лудогорец излезе с публична позиция за информацията, че един от арестуваните моряци на хванатия с дрога транспортен съд „ Верила “ е фитнес инструктор в клуба.

Шампионите отхвърлиха арестуваният Николай Пенчев да извършва длъжността в клуба – от „ зелените “ разкриха, че „ същинският “ Николай Пенчев е работил във фитнеса на Лудогорец, само че сега е пожарникар в Лондон и се грижи за своето семейство.

Пълен текст на позицията на Лудогорец:

„ Замесиха Лудогорец в следващата подправена вест

Поредната нечистотия, написана във връзка арестуваната дрога на транспортен съд Верила, този път засегна и ПФК Лудогорец. “Журналисти ”, в опит търсене на поредна сензация, разпространиха информацията, че един от арестуваните моряци е фитнес инструктор в ПФК Лудогорец. Дори обикновена инспекция на изнесените обстоятелства или незадълбочен взор върху фотографията на арестувания моряк Николай Пенчев демонстрира, че няма по какъв начин въпросното лице да е бил фитнес инструктор, още повече първенец. Истинският Николай Пенчев фактически е работил във фитнеса на ПФК и ние си гордеем с неговите достижения и европейската му купа. В момента първенецът работи като пожарникар в Лондон и се грижи за своето семейство. ПФК Лудогорец и състезателен клуб “Гладиатор ” имат дългогодишно ползотворно партньорство, само че договорът за взаимна активност изтече преди повече от шест години.

Ръководствата на ПФК Лудогорец и Спортен клуб „ Гладиатор “ предизвестяват, че информации, уронващи престижа на двата клуба няма да бъдат толерирани и подлежат на правосъдно гонене.

Първи принцип в публицистиката е всички вести да се ревизират, което в тази ситуация не е направено. Тиражирана е следващата подправена вест, която по недодялан метод уронва престижа на ПФК Лудогорец, Спортен клуб “Гладиатор ” и един съумял човек като Николай Пенчев.

Благодарим на медиите, които не се подведоха по сходен вид евтини сензации “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР