Лудогорец има реални шансове да играе в европейските турнири и

...
Лудогорец има реални шансове да играе в европейските турнири и
Коментари Харесай

В "Лудогорец" вярват, че ще играят в Европа и напролет

Лудогорец " има действителни шансове да играе в европейските шампионати и през пролетта. Това сподели изпълнителният шеф Ангел Петричев преди отпътуването за Белград, където тимът гостува на " Цървена звезда " в предпоследния си мач от груповата фаза в.

След четири мача " Лудогорец " е финален в група F със единствено една точка. Първите два във всяка не престават към елиминациите, а третият минава в Лигата на конференциите.

" Не бих споделил, че възможностите ни са дребни. Шансовете са изцяло действителни да играем в евротурнирите през пролетта, стига да вземем две победи. Надявам се в оставащите два мача момчетата да не играят под огромно напрежение, да се забавляват, да дадат най-хубавото от себе си и да зарадваме нашите последователи ", разяснява Петричев.

" Брага " е водач в групата с 9 точки, следван от " Цървена звезда " със седем, а " Мидтиланд " е трети с пет. В последния си мач " Лудогорец " приема датчаните.

" В очакване сме на един тежък мач поради противника, ситуацията и многото травми, които ни съпътстват напоследък. Като цяло тежка обстановка. Имаме задоволително футболисти, на които разчитаме да създадат един добър мач против " Цървена звезда ". Време е за добър мач. Надявам се момчетата да са го не запомнили към този момент. Нас не ни тормозят мачовете начесто, тормозят ни травмите, които се получиха през последните месеци ", добави Петричев.

За дуела в Белград " Лудогорец " ще бъде без Алекс Сантана, Сисиньо, Антон Недялков и Жосуе Са, които са контузени. Без картотека за европейските шампионати са Ихиньо Марин и Каули Оливейра, което оставя треньора Станислав Генчев с по-малко варианти.

Според Генчев успеха в Белград е наложителна.

" Надявам се да се поздравим с победа против " Цървена звезда " и това да е крачката към класиране на тима. Десподов към този момент е с нас. Това е групата. Имаме няколко момчета от втория тим, които ще се причислят към нас. Загубата от " ЦСКА 1948 " би трябвало да е сигнал към футболистите, че не би трябвало да се отпускат в нито един миг. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР