Лудогорец II провежда зимната си подготовка в Разград с амбицията

...
Лудогорец II провежда зимната си подготовка в Разград с амбицията
Коментари Харесай

Лудогорец II се готви без нови, но с амбиции за по-добро представяне

Лудогорец II организира зимната си подготовка в Разград с упоритостта да се показа по-силно напролет. Старши треньорът Тодор Живондов работи с осемнайсет полеви играчи и двама вратари.

" Нямаме нови футболисти, няма и напуснали. Разчитам на същия състав, който игра през есента ", съобщи той пред клубния уебсайт на разградския клуб. Специалистът посочи, че ще продължава да следи развиването на момчетата от Академията на Шампионите и всеки, който покаже качества, ще получи късмет във втория тим на клуба. Живондов прави оценка представянето на отбора през миналия полусезон, като доста положително в домакинските мачове и под упованията при гостуванията.

Първата контрола на дубъла на " орлите " е планувана за 18 януари. Срещата ще се играе в Разград, а противникът е Дунав (Русе). Три дни по-късно момчетата на Живондов ще срещнат Янтра (Габрово), още веднъж на собствен терен.  На 23 януари Лудогорец II отпътува на лагер в Стара Загора. Там отборът ще се готви до 31 януари. Засега е уговорена една инспекция – с Ботев (Пловдив) II, като мачът ще се играе в Коматево. В проектите на треньорския щаб влиза още една контрола по време на престоя в южния град, само че за нея към момента се търси противник. След 31 януари тимът ще продължи подготовката си в Разград, където базата на клуба дава отлични условия. За 4 февруари е планувана последната контрола преди старта на пролетния полусезон. Съперникът е Етър Велико Търново, а двата отбора ще премерят сили на стадион " Гнездо на орли ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР