Лудогорец и ЦСКА завършиха наравно 2:2 в ключовия сблъсък за

...
Лудогорец и ЦСКА завършиха наравно 2:2 в ключовия сблъсък за
Коментари Харесай

Лудогорец удържа ЦСКА в Разград след геройско опълчение

Лудогорец и ЦСКА приключиха наедно 2:2 в основния конфликт за купата в efbet Лига. Двамата тима резервирах разликата от една точка в интерес на разградчани три кръга преди финала на един от най-вълнуващите сезони през последните години.

Мачът на „ Хювефарма Арена “ се трансформира в шоу, само че до известна степен то бе откраднато от основния арбитър Георги Кабаков, който с тенденциозната си свирка ощети съществено 31-кратния първенец на България.

Още първоначално ЦСКА беше съществено ощетен, откакто реферът си затвори очите при явен фаул против Тобиас Хайнц в наказателното поле на домакините. Липсата на ревизиране с ВАР докара до това, че съвсем в ответната офанзива „ зелените “ съумяха да открият посредством Кирил Десподов. По времена на офанзивата Игор Тиаго изблъска Джонатан Линдсет и за всички фенове остана неразбиране за какво голът беше зачетен.

След това Кошмарни начало обаче ЦСКА сподели за какво за мнозина е най-силният тим този сезон и още до почивката реализира цялостен поврат. Две от звездите на „ армейците “ Тобиас Хайнц и Маурисио Гарсес се отличиха с доста красиви голове и взривиха престъпкания гостуващ бранш. Игор Тиаго вкара за 2:2 със самото начало на второто полувреме. Впоследствие Кабаков отново вбеси феновете с неотсъдена чиста дузпа против Иван Турицов, а в края можеше да даде и такава за Лудогорец, само че очевидно си замълча предвид на предходните неточности. Иначе цялото второ полувреме се игра на една врата и беше цяло знамение, че не падна надвит гол за столичния гранд.

Така разликата сред „ зелени “ и „ червени “ остава единствено точка и купата у нас ще се реши в последния миг.

Етикети: ЛудогорецЦСКА
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР