Лудогорец и ЦСКА-София не успяха да си отбележат гол и

...
Лудогорец и ЦСКА-София не успяха да си отбележат гол и
Коментари Харесай

Нулево равенство във втория за седмицата мач Лудогорец – ЦСКА

Лудогорец и ЦСКА-София не съумяха да си отбележат гол и приключиха 0:0 на стадион „ Лудогорец Арена “ в мач от 28-и кръг на Първа лига.

ЦСКА сътвори по-чисти положения в началните 10 минути, само че Евандро на два пъти не съумя да преодолее Ренан. В 17-ата минута пък Жоржиньо пропиля трета опция за гол, като отблизо разстояние стреля над вратата на разградчани.

Лудогорец в това време насочи единствено един удар в очертанията на противниковата врата през първото полувреме – в 43-ата минута Кешеру стреля едва към вратата на ЦСКА и вратарят на „ алените “ Витаутас Черниаускас без проблеми улови топката.

Така през първите 45 минути на срещата в Разград гостите сътвориха повече чисти положения, само че не съумяха да осъществят нито едно от тях. Двата тима се срещнаха още веднъж единствено преди три дни в конфликт за Купата на България, който бе извоюван от „ армейците “ с 1:0.

Второто полувреме на днешния мач стартира с напън на домакините и футболистите на ЦСКА рядко минаваха личната си половина, само че в 66-ата минута още веднъж те бяха покрай гола. Ренан обаче се оправи чудесно със задачата си и опази своята врата суха. Отговорът на Лудогорец не закъсня и четири минути по-късно домакините бяха доста покрай повеждане в резултата – пробив на Попа отдясно приключи с подаване към Вандерсон, който стреля от близко, само че Черниаускас прояви превъзходен инстикт и мазета топката от голлинията.

Пет минути преди края на постоянното време „ армейците “ оцеляха още веднъж – Черниаускас този път парира мощен удар на Вандерсон. Малко по-късно гол на Кешеру бе анулиран поради засада, а телевизионните повторения демонстрираха, че решението на реферите е вярно.

Така след нулево тъждество на „ Лудогорец Арена “ първенците резервираха задатъка си от три точки пред ЦСКА. В идващия кръг ЦСКА посреща Берое, а Лудогорец гостува на Левски. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР