Лудогорец финализира успешно преговорите с бразилския Сантос за постоянния трансфер

...
Лудогорец финализира успешно преговорите с бразилския Сантос за постоянния трансфер
Коментари Харесай

Лудогорец и Сантос размениха играчи

Лудогорец завърши сполучливо договарянията с бразилския Сантос за непрекъснатия трансфер на Руан Круз. За договорката се заприказва преди две седмици, само че нямаше публично удостоверение. Нападателят бе притеглен чартърен от някогашния клуб на Пеле и Неймар през юли 2023 година След приключването на контракта за преотстъпване Круз автоматизирано става футболист на 12-кратните първенци. С екипа на " орлите " досега той има 9 гола и 3 асистенции в 29 мача във всички шампионати.
Част от договорката за Руан Круз е и изходящият трансфер на Нонато в гранда от Сао Пауло. Бразилският полузащитник, който означи победния гол за Лудогорец против Рома, играе в Сантос чартърен от август 2023 година След приключване на договора за преотстъпване той става благосъстоятелност на осемкратния първенец на Бразилия. Сантос публично разгласи непрекъснатия трансфер на Нонато преди дни.
Неотдавна " орлите " завършиха прехвърлянето на Доминик Янков в канадския ФК Монреал от Мейджър Лийг Сокър. По тази договорка първенците ще вземат $2 млн. Халфът Мунир Шуиар бе преотстъпен на втородивизионния френски Амиен.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР