Лудогорец е в Истанбул, където тази вечер от 19:45 часа

...
Лудогорец е в Истанбул, където тази вечер от 19:45 часа
Коментари Харесай

Лудогорец с много сложно изпитание в Истанбул

Лудогорец е в Истанбул, където довечера от 19:45 часа ще се изправи в на хартия най-тежкия си конфликт от груповата фаза на Лигата на конференциите. Двубоят се чака да бъде надалеч по-труден от гостуването в Дания. Както помни добре, резултатът там бе пагубен (7:1).

Фенербахче е със стопроцентов актив от началото на сезона, постигайки 17 победи в 17 срещи в евротурнирите и локалната Суперлига. Звездите Един Джеко и Душан Тадич са в отлична форма и ще са едно от огромните провокации за защитата на Лудогорец.

 Снимка: БГНЕС / EPA/Liselotte Sabroe DENMARK OUT

В нея преди няколко дни се завърна Антон Недялков. Един от най-хубавите футболисти в българското състезание лекуваше травма в продължение на няколко месеца, което се отрази зле на тима. При турнирната аудиенция на Арда Недялков излезе като титуляр, а ровният първенец не позволи гол, само че в последна сметка успеха му се изплъзна след нулево тъждество.

 Снимка: БГНЕС

Добрата вест за Дерменджиев е, че ще може да разчита на рекордната лятна покупка Квадво Дуа. Бившият голмайстор на Нюрнберг имаше малшанса да се контузи в един от първите си дуели със зелената фланелка. Така той пропусна срещите от последните два месеца, само че към този момент е възобновен и подготвен за игра.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР