Лудогорец е бил много близо до привличането на сръбския вратар

...
Лудогорец е бил много близо до привличането на сръбския вратар
Коментари Харесай

Бивш вратар на Левски отряза Лудогорец

Лудогорец е бил доста покрай привличането на сръбския вратар Зоран Попович, само че договорката е пропаднала в последния миг. Това заяви изданието MaxBet Sport, представено от " Мач Телеграф ".

Попович е добре прочут у нас, откакто подписа контракт с Левски през зимата на 2020 година, който трябваше да влезе в действие от лятото на същата година. Финансовите проблеми на " Герена " и зародилата пандемиа осуетиха прехвърлянето и вратарят остана в Цървена звезда.
 Бивш треньор на Лудогорец си откри тим
Бивш треньор на Лудогорец си откри тим

Ще води бразилския Гояс

Според сръбското издание от Лудогорец два пъти са влезнали в контакт със " звездашите " за Попович, само че и двата пъти са били отрязани.

Договорът на вратаря със сръбския първенец е до лятото на 2023 година. Той е впечатлил спортно-техническото управление на " орлите " с две неща - мощните си изяви, които сподели в Разград при успеха с 1:0 на Цървена звезда, и с това, че макар че е запаса на Милан Борян, постоянно когато му се наложи да влиза в игра, се оправя чудесно.

Целта е била Попович да бъде запаса на нидерландеца Серджио Падт. В последна сметка Лудогорец притегли Симон Слуга от Лутън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР