Лудогорец 30 август 20:00 Торпедо Кутаиси Състав 33. Ренан 89.

...
Лудогорец 30 август 20:00 Торпедо Кутаиси Състав 33. Ренан 89.
Коментари Харесай

Време е за решителен реванш: Лудогорец - Торпедо


Лудогорец

30 август 20:00

Торпедо Кутаиси
 Състав 33. Ренан 89. Роин Квасхвадзе - капитан 3. Антон Недялков 6. Мате Цинцадзе 4. Сисиньо 9. Торник Капанадзе 6. Натанаел 13. Олександър Азатский 10. Густаво Кампаняро 18. Леван Гегечкори 18. Светослав Дяков – капитан 19. Леван Куталия 28. Клаудиу Кешеру 22. Григол Долидзе 30. Козмин Моци 24. Лазар Марин 84. Марселиньо 27. Марек Хлинка 88. Вандерсон 30. Мамука Кобахидзе 93. Върджил Мисиджан 31. Милош Лачни Треньор Пауло Аутуори Кахабер Чкетиани Резерви
Отборите на Лудогорец и Торпедо (Кутаиси) се изправят един против различен в плейофен мач-реванш за влизане в групите на Лига Европа.

Място в главната скица на конкуренцията е и главната цел на " орлите " през този сезон. Те са с една концепция по-близо до нейното осъществяване, откакто завоюваха борбата на грузинска земя с 1:0. Тогава селекцията на Пауло Аутуори показва нападателен футбол, само че голям брой пропуски лишиха разградчани от по-изразителна победа в Тбилиси.

 Ренан тренира с Лудогорец, само че още е под въпрос за Торпедо
Ренан тренира с Лудогорец, само че още е под въпрос за Торпедо

Пауло Аутуори може да заложи на Хорхе Броун

Освен спортно-технически, залогът на този дуел има и финансова позиция. Влизане в групите на ЛЕ ще значи 2 920 000 евро в касата на българския отличник. Там към този момент пък се раздават 590 000 за триумф и 190 000 за реми.

Лек мотив за терзание е формата на " зелените ", които не са на задоволително високо равнище нито в Европа, нито в родния шампионат. Доказателство за това бе и равенството против Славия в последния кръг.

Възстановен от контузията си към този момент е бразилският пазач - Ренан. В защита надали ще има някакви изненади, като в центъра двойка още веднъж ще са Козмин Моци и Антон Недялков. Атаката ще бъде поверена на Клаудиу Кешеру, който ще има мощната поддръжка на Марселиньо, Вандерсон и Мисиджан.

 Лудогорец подгони връх на Литекс
Лудогорец подгони връх на Литекс

Мач номер 68 за " орлите " в Европа довечера

Най-популярното име в състава на Торпедо естествено е българинът - Лазар Марин. Крайният защитник до неотдавна носеше цветовете на Ботев (Пд), за който има над 80 мача. Старши-треньорът на гостите Кахабер Чкетиани изрази сдържан оптимизъм преди дуела, а на същото мнение е и капитанът Квахадзе. Според в него, в първия мач на отбора е липсвал шанс, само че в реванша всичко може да се случи.

При класиране за груповата фаза на конкуренцията " орлите " ще си подсигуряват най-малко още шест дуела. С тях те ще се изравнят във безконечната класация с Литекс на третото място. " Оранжевите " имат 74 срещи, изиграни за 17 години. Лудогорец пък е натрупал своите европейски мачове единствено за шест години.

 Грузинците от Торпедо идват в България със сериозна делегация
Грузинците от Торпедо идват в България със сериозна делегация

Тимът от Кутаиси има вяра в крайния триумф над Лудоогрец

Главен арбитър на срещата е Матиас Гестраниус от Финландия, с помощници Жан-Петер Аравирта и Мико Алакаре. Четвърти рефер е Анти Муника.

Жребият за груповата фаза на Лига Европа е плануван за на следващия ден, от 14:00 часа българско време. Церемонията ще се организира в Грималди Форум - Монако. Отборът с най-голям коефициент в шампионата е Арсенал (93.000). Лудогорец е с обезпечено място във втора урна.

 Рефер от Финландия за Лудогорец в реванша с Торпедо (Кутаиси)
Рефер от Финландия за Лудогорец в реванша с Торпедо

40-годишният рефер е с огромен опит на европейската сцена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР