Лудогорец 1 : 0 Черно море 78′ Мануел Шоу бива

...
Лудогорец 1 : 0 Черно море 78′ Мануел Шоу бива
Коментари Харесай

Лудогорец - Черно море 1:0, емоционална раздяла с Вандерсон


Лудогорец

1: 0

Черно море
 78′
Мануел Шоу бива сменен от Матиас Тиссера.
77′
77-ата минута беше по-специална за почитателите на Лудогорец, откакто един от емблематичните футболисти за разградчани Вандерсон попадна под прожекторите , с цел да обере овациите на почитателите по трибуните. Той напуща България като девекратен отличник на страната.
71′  Снимка 574021
Източник:
69′
Закария Беншаа бива сменен от Николай Златев. Нова смяна в редиците на Черно море.
69′
Денислав Ангелов ще размени Мазир Сула.
69′
Бърнард Текпетей се появява в игра, с цел да изпрати на скамейката Рик Джонатан.
58′
Малко по-късно Черно море стигна до нова опция. Закария Беншаа получи пас по въздух от Сердюк и с предна ножица насочи към мрежата, но единствено да види по какъв начин кълбото бива блокирано от застаналия пред голлинията Сисиньо.
 Снимка 574022
Източник:
57′
Велислав Василев напуща терена, с цел да отстъпи мястото си на Матиас Курьор.
52′
ВАР ОТМЕНИ ГОЛ НА СЕРДЮК! Но съдийската сеч по отношение на варненци продължи. Скамейката на „ моряците “ бе скандализирана в 52-ата минута, когато съдията Георги Димитров ги вбеси с второ присъждане. Сердюк и Сула се възползваха от груба неточност на Мануел Шоу, а останал самичък против Падт, украинският нападател не сбърка за 1:1. Намеси се обаче ВАР, който реши, че анголският халф е бил спрян непозволено, поради което попадението не може да бъде зачетено.
51′
ГООЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! 1:0! ДУЗПА-СОТИРИУ! Лудогорец подвигна оборотите след късата отмора и можеше да открие резултата в 47-ата. Борещият се за голмайсторския приз в efbet Лига - Пиерос Сотириу, съумя да отиграе с глава след центриране от корнер на Десподов. Последва изстрел в напречната греда, след който играта беше спряна. Реферът Георги Димитров получи сигнал от своите помощници, че топката се е отклонила в ръката на Сердюк и би трябвало да се отсъди дузпа. Около минута по-късно това към този момент бе факт и кипърецът ликуваше със своя 17 турнирен гол.
47′
Спас Делев е отстъпил мястото си на Вандерсон , който ще изиграе последния си мач с екипа на " орлите ".
 Снимка 574016
Източник:
46′  Снимка 574020
Източник:
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45′
ПОЧИВКА!
44′
Варненци можеха да завършат уместно полувремето, откакто разпростряха добра акция, която можеше и да приключи с удар на Закария Беншаа. В краката му обаче на решителен шпагат се хвърли Мануел Шоу.
 Снимка 574019
Източник:
41′
Мануел Шоу получава жълт картон.
38′
СЕРДЮК! " Моряците " пропиляха втори преференциален късмет за откриващо попадение в 38-ата минута. Евгений Сердюк още веднъж се озова на стрелкова позиция, само че диагоналният му изстрел беше избавен с крайник от Серджио Падт.
33′
Черно море придвижи играта в половината на своя конкурент, само че по този начин и не стига до удари по посока вратата на Серджио Падт.
26′
Закария Беншаа получава жълт картон.
 Снимка 574018
Източник:
25′
В 23-ата минута се стигна до първото положително състояние за домакините. След центриране от ъглов удар се стигна до безредие в наказателното поле, топката доближи до Спас Делев, който шутира, само че ударът му бе блокиран и изчистен в нов корнер.
21′  Снимка 574015
Източник:
20′
Първи жълт картон в мача, получава го Рик Джонатан.
14′
СЕРДЮК! Черно море пропиля първата действителна голова опция в този мач. Евгений Сердюк получи извеждащо подаване от Стефан Велев, само че в решителния миг украинецът не съумя да насочи по този начин стремежи изстрел.
4′
Лудогорец не изгуби време и се отдаде на офанзиви от първия съдийски сигнал на Георги Димитров. В 4-ата минута Влатко Дробаров работи рисковано и направи нарушаване на границата на наказателното поле. Последва изстрел от фаул на Кирил Десподов, който не съумя да трансферира построената от Дюлгеров стена.
2′
Срещата започва извънредно прочувствено, откакто двата отбора резервираха минута безмълвие в памет на починалия някогашен футболист на Лудогорец - Джоди Лукоки. По време на специфичното видео, прожектирано на светлинното табло, камерите уловиха сълзи в очите на Кирил Десподов и Игор Пластун. Публиката на " орлите " пък не спря да скандира името на тогавашния си любим.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
 Снимка 574014
Източник:
Състав 1 Серджио Падт 25. Иван Дюлгеров 4. Сисиньо 27. Даниел Димов - капитан 8. Клод Гонсалвеш 28. Влатко Дробаров 11. Кирил Десподов - капитан 6. Виктор Попов 19. Пиерос Сотириу 32. Мартин Дичев 21. Жан Карничник 77. Стефан Велев 23. Мануел Шоу 23. Пабло Гарсия 24. Оливие Вердон 10. Велислав Василев 30. Игор Пластун 31. Закария Беншаа 73. Рик Джонатан 8. Мазир Сула 90. Спас Делев 9. Евгений Сердюк Треньор Анте Шимунджа Илиан Илиев Резерви 12. Симон Слуга 22. Георги Георгиев 5. Георги Терзиев 19. Матиас Курьор 9. Игор Тиаго 18. Мартин Милушев 10. Матиас Тиссера 14. Калин Георгиев 14. Дени Групер 16. Денислав Ангелов 37. Бернард Текпетей 4. Росен Стефанов 88. Вандерсон 39. Николай Златев
Лудогорец посреща Черно море в единствения мач от програмата на efbet Лига през днешния ден.

Срещата в Разград е от 18:30 часа. " Орлите " от дълго време си осигуриха шампионската купа и през днешния ден ще я получат във футболен празник на " Хювефарма Арена ".

Шоуто по случай купата на разградчани ще е под знака на благотворителността, като средства се събират за някогашния играч на Академия Лудогорец Мартин Христов, както и за последователя на отбора Милен Гергинов. Лудогорец също по този начин ще изпрати един от най-емблематичните си футболисти - Вандерсон.
 Лудогорец показва нова ария по време на шампионското награждаване
Лудогорец показва нова ария по време на шампионското награждаване

Парчето се споделя " Полет на орли "

През седмицата пък от клуба бяха разтресени от ужасната новина за гибелта на някогашния състезател на Лудогорец - Джоди Лукоки.

За гостите от Черно море мачът е доста значим с оглед битката за 3-ото място. " Моряците " влизат в конфликта от 5-ата позиция с 46 точки - три по-малко от третия Левски. С актив от 49 пункта е и четвъртият Ботев (Пловдив).

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР