Лудогорец 04 февруари 16:00 Динамо Тбилиси Състав 33. Ренан дос

...
Лудогорец 04 февруари 16:00 Динамо Тбилиси Състав 33. Ренан дос
Коментари Харесай

Лудогорец - Динамо , стартовите състави


Лудогорец

04 февруари 16:00

Динамо Тбилиси
 Състав 33. Ренан дос Сантос 24. Оливие Вердон 32. Жосуе Са 4. Сисиньо 3. Антон Недялков 18. Светослав Дяков 7. Алекс Сантана 95. Каули Оливейра 28. Клаудиу Кешеру 11. Кирил Десподов 37. Бърнард Текпетей Треньор Валдас Дамбраускас Георги Немсадзе Резерви 69. Дамян Христов 5. Георги Терзиев 30. Козмин Моци 21. Драгош Григоре 22. Джордан Икоко 58. Димитър Илиев 12. Абел Анисе 25. Стафан Баджи 64. Доминик Янков 81. Димитър Митков
Българският първенец Лудогорец ще изиграе своята последна инспекция от подготвителния лагер в Турция. " Орлите " ще премерят сили за грузинския гранд Динамо (Тбилиси). Опонентът на разградчани трябваше да бъде различен, само че заради проблеми с COVID-19, спарингът против БАТЕ (Борисов) не съумя да се реализира.
 Десподов: Три следващи победи за Лудогорец на старта и ЦСКА най-вероятно ще загуби мотивация за купата
Десподов: Три следващи победи за Лудогорец на старта и ЦСКА най-вероятно ще загуби мотивация за купата

" Щастлив съм в Разград "

Очакванията са, че през днешния ден Валдас Дамбраускас ще заложи на титулярния състав, който е прекомерно евентуално да бъде определен и за идното възобновяване на efbet Лига. Добрата вест от лагера на лудогорци е обвързвана с идното завръщане в игра на един от главните футболисти Вандерсон.

Работи се интензивно и по привличането на кипърския национал Сотириу, който напусна Астана и сега е свободен сътрудник.
 Сотириу понижава заплатата си, с цел да подпише с Лудогорец
Сотириу понижава заплатата си, с цел да подпише с Лудогорец

Нападателят идва още през днешния ден

До този миг чудесно усещане по време на зимната подготовка вършат офанзивните футболисти Кирил Десподов и Бърнард Текпетей. Не би трябвало да се подценява и положителният синхрон в защита сред Жосуе Са и Оливие Вердон.

Динамо (Тбилиси) е гордостта на грузинския футбол. Клубът е рекордьор на страната по извоювани трофеи (18), национални купи (13) и Суперкупи (7). Наставник на отбора Георги Немсадзе, а в него играят много от националните състезатели на Грузия. В отбора има и няколко чужденци - двама испанци, двама сърби и по един словак, нидерландец и тогоанец. Сред най-популярните имена са тези на Карлос Кастро, някогашен юношески национал на Испания, и това на локалната звезда Георги Габедава.
 Лудогорец прати Жуниор Брандао в Рио Аве
Лудогорец прати Жуниор Брандао в Рио Аве

Бразилският нападател беше притеглен от Атлетико (Гоянаезне)

Лудогорец се завръща в България на следващия ден. Шампионите бяха 25 дни на лагер в южната ни съседка Турция. Чартърът на тима от Анталия, по проект, би трябвало да кацне на летището във Варна в 10:30 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР