Лудогорец 0 : 1 Сервет 73′ Пореден пропуск на Видал,

...
Лудогорец 0 : 1 Сервет 73′ Пореден пропуск на Видал,
Коментари Харесай

Лудогорец - Сервет 0:1, Видал с пропуск


Лудогорец

0: 1

Сервет
 73′
Пореден пропуск на Видал, почитателите на Лудогорец настръхнаха.
 Снимка 654606
Източник:
70′
Кайо Видал пропусна отлична опция да върне очакванията на Лудогорец. Той се озова самичък пред вратаря на Сервет и насочи удар, само че Фрик с ръка отрази топката.
58′
Фон Витри центрира отдясно към Кайо Видал, който се извиси и стреля с глава, а Фрик направи зрелищно избавяне.
 Снимка 654616
Източник:
57′
Тео Манан от Сервет стреля от придвижване, само че не изключително тъкмо. 
49′
Шансове пред Лудогорец. Текпетей подаде от корнер, Квадво Дуа насочи удар с глава, само че Фрик мазета. След безредие още веднъж Дуа нападна швейцарската врата със задна ножица, само че и този път стражът на гостите от Женева избави.
45′
Стартира решителната втора част. Лудогорец стартира интензивно, но Кайо Видал не съумя да нанесе първокласен удар към швейцарската врата.
45′
Първото полувреме в Разград приключи. Сервет води с гол задатък и при този резултат продължава напред. Лудогорец се нуждае от цялостен поврат през вторите 45 минути.
37′
Лудогорец продължава с дейните си дейности, само че по този начин и не стига до чисти обстановки. Разградчани насочат най-вече далечни удари, които не затудняват стража на Сервет. Точно това направи Кайо Видал, който шутира с десния крайник, само че Фрик улови.
 Снимка 654606
Източник:
30′
Бившият състезател на ЦСКА Брадли Мазику получи жълт картон поради удар в лицето на Бърнард Текпетей.
20′
Натискът на Лудогорец се ускори. Текпетей се оказа още веднъж в центъра на събитията. Топката беше върната с глава от наказателното поле в пространството пред вратата, откъдето Текпетей се опита с мощен удар да я прати в мрежата, само че несполучливо.
11′
Шанс пред домакините. Текпетей напредна отдясно и центрира по земя. Топката отиде към непокрития Сон, който стреля с десния си крайник, само че топката профуча край дясната греда на Фрик. Три минути по-късно " орлите " още веднъж имаха опция, само че не съумяха да се възползват.
6′
ГОЛ ЗА СЕРВЕТ! Грешка в защитата на " орлите ", от която се възползва Коня, който получи топката пред наказателното поле от футболист в зелено, напредна и отстрани съпротивата на Вердон, след което прокара топката сред краката на Падт за 1:0.

⚽️???????? Goal: Timothé Cognat score a opening goal

| Ludogorets 0-1 Servette

— Recap Football (@recap_football_) 3′
Шанс пред Сервет. Тимоти Коня насочи удар от сериозна отдалеченост към лудогорската врата, само че Серджио Падт се оправи.
2′
Двубоят в Разград започва.
 Снимка 654601
Източник:
1′
Здравейте с живото следене на дуела сред Лудогорец и Сервет. Двубоят е реванш от 1/16-финалите на шампионата на УЕФА Лига на нациите. Първата среща в Женева приключи 0:0 и довечера разградчани би трябвало да търсят наложителен триумф. Двата тима към този момент са на стадиона в очакване на първия съдийски сигнал.
Състав 1. Серджио Падт 32. Флик 16. Аслак Фон Витри 3. Цунемото 26. Ноа Сонко Сундберг 4. Рулие 24. Вердон 19. Северин 17. Франсиско Гомес 18. Брадли Мазику 30. Педро Нареси 9. Стеванович 8. Клод Гонсалвеш 20. Манин 6. Якуб Пьотровски 8. Коня 77. Кайо Видал 77. Бола 9. Квадво Дуа 27. Кривели 77. Бърнард Текпетей. 10. Антунес. Треньор Георги Дерменджиев Рене Вайлер Резерви
Лудогорец посреща Сервет довечера от 19:45 часа в плейоф-реванш за класиране на 1/8-финалите в Лигата на конференциите. След 0:0 в Женева съставът на Георги Дерменджиев е огромен любимец за продължение на тази фаза. Но това би трябвало да бъде потвърдено в идните 90 или даже 120 минути на " Хювефарма Арена " в Разград.
 Дерменджиев: Ритъмът на следващия ден ще бъде по-различен
Дерменджиев: Ритъмът на следващия ден ще бъде по-различен

" Двубоят си остава 50 на 50 "

В понеделник първенците записаха значим триумф против съперника за купата Черно море вкъщи с 3:1, а в този момент им следва ново предизвикателство.

Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, няма да може да разчита само на контузените Антон Недялков и Иван Йорданов, както и на новото попълнение Ивайло Чочев, който не е регистриран за този кръг от конкуренцията.
 Треньорът на Сервет: Трябва да изиграем не доста добър, а отличен мач, с цел да отстраним Лудогорец
Треньорът на Сервет: Трябва да изиграем не доста добър, а отличен мач, с цел да отстраним Лудогорец

Ето какво сподели

" Трябва да бъдем доста умни. Мисля, че това не е задоволително в действителност. Съперникът е добър тим, ние се съобразяваме с това нещо. Имаме положителни шансове. Теренът в Женева не беше доста добър, само че не се оправдаваме с това нещо. В Разград е по-добър и да се надяваме, че това ще ни помогне. За нас е значимо да сме крайни спечелили ", сподели Георги Дерменджиев преди срещата.

Единственият, който пропуща срещата за гостите е французинът Давид Дулен. Голмайсторът на отбора през този сезон е Енцо Кривели с пет попадения, а с най-вече игрови минути е Йоан Северин.

Победителят от този конфликт ще продължи към 1/8-финалите, като ще научи противника си за тази фаза в петък, 23 февруари, от 14:00 часа, когато е жребият.
 Защитник на Сервет се закани: Ще играем офанзивно
Защитник на Сервет се закани: Ще играем офанзивно

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР