Лудият финал на Мондила върви към дузпи след като Мбапе

...
Лудият финал на Мондила върви към дузпи след като Мбапе
Коментари Харесай

Мбапе с хеттрик, Аржентина и Франция вървят към дузпи при 3:...

Лудият край на Мондила върви към дузпи откакто Мбапе вкара от дузпа за 3:3 две минути преди края напродълженията. Преди това Меси отново изведе Аржентина напред. Попадението пристигна при започване на второто продължение. Това е следващият поврат в мача откакто с два гола на Килиан Мбапе " петлите " наваксаха от 0:2 във финала на Мондиала. Съдбата на купата се взема решение в продълженията откакто постоянното време приключи при 2:2. В първите спомагателни 15 минути до гол не се стигна, само че влезлият на промяна Лаутаро Мартинес пропусна самичък против вратаря Лорис.

Неочакваният поврат в мача стартира с пробив на Коло Муани, който се измъкна от аржентинската защита, а Отаменди го фаулира и реферът от Полша Шимон Марчиняк уточни бялата точка. Зад топката застана Килиан Мбапе, който върна Франция в мача в 80-ата минута. 120 секунди по-късно с прословут шут от воле той изравни.



Лионел Меси откри от дузпа в 23-ата минута, направена от Анхел Ди Мария, който беше препънат от Осман Дембеле. 



Поредна бърза аржентинска офанзива в 36-ата минута на мача бе приключена с гол от Анхел Ди Мария. Меси взе участие в нея, подавайки към Алварес, последва извеждащ пас към Макалистер, който сервира топката на Ди Мария, трансформирал се в печелившия жокер на треньора Лионел Скалони.

Наставникът на " албислесте "   пусна като титуляр Анхел ди Мария за сметка на Леандро Паредес, което се оказа печеливш ход.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР