Лудия репортер Дани Петканов и съпругата му Алекс Петканова признават

...
Лудия репортер Дани Петканов и съпругата му Алекс Петканова признават
Коментари Харесай

Алекс и Дани Петканови: Искаме три деца

Лудия кореспондент Дани Петканов и брачната половинка му Алекс Петканова признават пред списание LOVE style, че на първия си брачен танц в Къщата на „ ВИП Брадър” младоженецът си извадил рамото. „ Танцувахме на ария на Уитни Хюстън, той се опита да ме вдигне, само че залитна, падна на земята и си извади рамото. Много се тормозих тогава”, изяснява моделката. Дани обаче добавя, че обичаната му реагирала бързо, като му наместила рамото.

Двамата са на мнение, че в случай че не е било риалити шоуто, в този момент нямало да са семейство Петканови. В Къщата обаче усетили желанието за брак по напълно натурален метод. „ Аз може би нямаше да превъзмогна това, което се случи сред нас. Вътре обаче преодолях егото си, а това е извънредно мъчно. Бях уверен, че в никакъв случай няма да й простя всичко, което ми аргументи. Мислех си, че в случай че отново позволи Александра до себе си и тя ме нарани повторно, по-късно ще остана като сакат. Това доста ме плашеше”, изяснява Лудия кореспондент.

Алекс не крие, че измежду раздялата с Дани е предходна през пъкъла. „ Хората бяха толкоз свирепи, че аз се чудех какво толкоз неприятно им се е случило, та да ме ненавиждат по този начин. Те ми отправяха смъртни обиди, замеряха ме с храна, брат ми сподели, че съм позор за фамилията. Беше ме боязън да излизам навън”, споделя хубавицата.

Сега двамата са на мнение, че в случай че си изневерят още веднъж, няма да си простят повече и ще се разделят.

Влюбените изрично отхвърлят слуховете, че за сватбата си във ВИП Брадър са взели 200 000 лв. и назовават това цялостен парадокс. Младото семейство желае да имат три деца и първото да е момче.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР