Луди цени за зимна почивка! Нова година в хотела излиза

...
Луди цени за зимна почивка! Нова година в хотела излиза
Коментари Харесай

Луди цени за зимна почивка! Нова година в хотела излиза повече от нощувка и три хранения


Луди цени за зимна отмора! Нова година в хотела излиза повече от нощувка и три хранения

Места за настаняване оферират отстъпка за празничната нощ при възнаграждение до края на септември

Тъкмо изпратихме лятото, и съобразителните българи започнаха да мислят за зимна отмора.

В околните дни, най-вече месец, текат ранните резервации за планинските хотели.
Със или без сняг, сезонът започва ориентировъчно на първи декември.
Цените пък ще пораснат по Коледа и Нова година, а след това ще държат равнище най-малко до първи март, сочи опитът от минали години.

Ако резервирате в този момент, можете да хванете оферта на Пампорово за месец декември за 64 лв. на човек в двойна стая, като в цената влизат закуска и вечеря. Ако падне сняг и става за ски, това е изцяло задоволително, тъй като денем туристите са най-вече по пистите. Банско изкушава с сходна цена на услугата – 69.50 лв. на човек за закуска и вечеря или 94 лв. за олинклузив. Това обаче са цените единствено до Коледа. По празниците ще скочат най-малко с 20 на 100. Отново към 70 лв. излиза нощувката в къща за посетители в Самоков, само че този път цената е за двама. В пакета обаче не е включена храна. Много хора, които не се интересуват от зимни спортове, избират да създадат планинската отмора наесен, тъй като след това по курортите ще стане доста пренаселено.

Празнуване на Нова година обаче ще ни излезе солено. Хотел в сърцето на Боровец занапред оферира празнични пакети. Три нощувки за интервала 30 декември-2 януари излизат 129 лв. на човек дневно, само че тук влизат и три хранения. Новогодишната вечеря и празненство обаче надминават цената за храноден и костват 185 лв. за възрастен и 97 лв. за дете.

Две нощувки в интервала 26.12.2023-2.01.2024 в хотел в Самоков излизат 302 лв. на човек за легло в двойна стая. Три нощувки с включени закуски пък скачат на 400 лв..

До края на септември можете да хванете 15% отстъпка, в случай че платите най-малко половината сума за празненство по Нова година в хотел в Девин. Иначе, пакетната цена за три нощувки и закуска е 595 лв. на човек в двойна стая, или малко под 200 лв. дневно. Включени са обаче прилагане на закрит басейн и термален басейн с минерална вода.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР