Луди пари от марихуана вади Пламен Христов, прочул се от

...
Луди пари от марихуана вади Пламен Христов, прочул се от
Коментари Харесай

Пламен със скъпите пържоли върти бизнес с трева, фамилията има палат в търговищко село

Луди пари от марихуана вади Пламен Христов, прочул се от клипа във Варна, в който заплаща сметка от 650 лева, откакто ял пържоли по 35 лева за 100 гр. Мъжът върти бизнес в Нидерландия. Негови съселяни споделиха пред „ Галерия “, че знаят за марихуаната, само че не и детайлности дали става въпрос за законен бизнес, или нещо отвън закона.

Пламен желал малко известност в обществените мрежи, довериха те. И я получи. Само в първите дни клипчето от ресторанта във Варна навъртя над 1 милион гледания.

Преглед на профила му, демонстрира че фамилията му има висок стандарт на живот и обича да го показва. Снима се по баровски заведения за хранене, а на едно фото член на семейството размахва чудовищна пачка с евро. Самият Пламен се хвали с голяма бяла лимузина пред къщата си.

Има и клип, на който баровец се разчувства от живо осъществяване на Райна, скача до чалга звездата и стартира да я замерва с пачки по 20 лева Всъщност и на самото видео от ресторанта ромът от Беломорци не наподобява изключително обезпокоен от сметката, като даже остава бакшиш.

Къщата му в търговищкото село е голяма. Пламен пуска гордо фотоси от парцела, който е с надпис: „ Semeystvo jive mi se ” Самият профил на тузаря ром е “Jivei jivei ”.  И с ненаситност споделя всички майтапи в мрежата, родени около случката с пържолата. Той се похвали още, че за 650 лева провел маса с печено агънце, на която хапнали и пийнали близо 30 души от селото му. Клипът на Пламен разпали спор за цените по морето. Мнозина разкритикуваха ресторанта във Варна. Редица фамозни шефове обясниха, че сходни стекове костват даже повече. И просто Клиентът би трябвало да чете деликатно.

Видеото докара война сред част от бизнеса и министъра на туризма Зарица Динкова. КЗП излезе с мнение, че не трябва цените да се афишират за 100 гр, в случай че не става въпрос за екзотични риби. После министърът, която цяло лято се мъчи да изяснява какъв брой ни е чиста водата, добави че заведенията би трябвало да помислят по какъв начин да вдигнат имиджа си като не позволяват сходни кавги. Това ядоса Асоциацията на фамозния предприемач Ричард Алибегов, който изиска оставката на Динкова. Бойната дама обаче отговори, че няма да я даде защото е министър освен на ресторантьорите, само че и потребителите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР